/Bucuresti/Centru comercial

Unirea Shopping Center

Piața Unirii 1, București 030119, România

Unirea Shopping Center
Centru comercial
3.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H3+6R București, România
+40 31 432 8880
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucian Toma
Lucian Toma2 ani în urmă
Pandemia sau deciziile autoritatilor au avut consecinte puternic negative asupra magazinului.
Sunt foarte multe spatii comerciale goale. In plus, cele care au supravietuit nu ofera prea multe optiuni.
Au ramas la parter magazilele de bijuterii si parfumerie precum si cate un magazinas la etaje ici colo.
Probabil ca inflatia din 2022 va accentua aceasta problema.
Pantegramu
Pantegramu2 ani în urmă
sa mi bag tot ce se poate in toti boschetarii din fata de la mc si din gangul de langa mc…
Cine drq s a gandit sa nu puna niciun atm in mall??? In rest gasesti mai nimic, in afara de bijuterii si cateva magazine de haine pe la parter sau la etaju 1
Ceva baie impuțita pe la etaju 3, parcarea e bună, ceva sala de fitness cu acces ciudat intr un lift bătut :))
Marinescu ion
Marinescu ion2 ani în urmă
Am fost la etaj la magazinul "Colins " dacă nu mă înșeală memoria, și aici am găsit personal amabil, gata să-ți ofere sugestii. Am găsit o gamă bogată de geci , de calitate, spre deosebire de H&M, unde aveai impresia că a bătut vantul prin rafturi și unde oferta era slăbuță.
Alexandru misu
Alexandru misu2 ani în urmă
Nu mai e ce a fost☹️. Am revenit dupa cred mai bine de 10 ani in Unirea, dezamagit.Ce era si ce a ajuns... Doar bijuterii,swarowsky, un h&m un collins... Ca la mall. Bodyguarzi indoielnici multi navetisti si nepoliticosi.
Dan Balea
Dan Balea2 ani în urmă
Complex comercial Unirea, un loc pe care cu mult timp in urma multe persoane il vizitau, il "sufocau" , locul unde gaseai orice, de la imbracaminte/incaltaminte, jucarii, electonice, electrocasnice, si multe altele, dar asta acum 12 - 17 ani pe cand Mall-urile nici nu existau si nici nu ne gandeam ca vom cheltui banii in aceasta "industrie" numita mall, din pct. meu de vedere, o slabiciune pentru cei care nu apreciaza lucrul in sine, doar cheltuie ca trebuie sau "merg in mall ca asa i moda", o ciudatenie, un ceva pentru a umple orasul asta, Bucuresti, sunt atat de multe mall-uri incat o sa depaseasca la numar spitale sau poate chiar le-au depasit!
Sa raman la Unirea Shopping Center asa cum se numeste de cativa ani, acest "mall" romanesc, ca sa raman in domeniu" a ajuns saracacios ca si popularitate, foarte putine persoane ce-l mai viziteaza si extrem de putini care mai achizitioneaza cv de pe la magazinele si asa abandonate sau putine cate au mai ramas. Ce-l mai tine pe acest Complex!? Probabil cei de la H&M, Mc.Donalds, si inca cateva magazine pe la parter de bijuteri si imbracaminte.
Am vazut rataciti cativa oameni Romani, care incearca sa-si vand marfa asa cum cred ei de cuvinta, cu produse pe care nu le mai bagam in seama ori le achizitionam din mall-uri, pacat siner, pacat.
Daca treceti cumva pe la acest Complex, incercati sa cumparati de la acei oameni ceva, nu stiu, ceva pe care poate candva o sa-l ajuti pe el, acel El sau Ea sa faca un ban, un ban macar de chirie.
Intr-o Sambata de Decembrie ora 19 seara, eram pe la parter si cautam cate ceva, nu are asa importanta, erau cateva persoane tot asa se uitau, altii cumparau, in colt langa magazinul renumit H&M, langa scarile rulante este un magazinas daca-i pot spune asa cu diverse obiecte, genti, esarfe, caciuli sau idei de cadouri, este defapt un colt cu surprize placute de unde iti poti cumpara diverse, merita vizitat!
Urc la urmatorul etaj, la 1 si constat ca lumea deja s-a injumatatit, magazinele se " raresc" iar unele sunt inchise sau in curs de inchidere, cand spun inchise spun ca nu mai exista nimic in acel loc, era putin dezolant.
Sunt curios si urc la etajul 2, aici cred ca mai sunt 10 magazine care mai functioneaza si astea..in conditii de, nici nu stiu cum sa ma exprim, era trist sa ma uit la angajatii sau poate chiar sefii acestor magazine, cum se uitau si asteptau ceva, acel ceva, acei sau acel client sa intre hotarat sa cumpere si de la ei, se vedea in privirea lor tristetea si parca neputinta, foarte trist. Din pacate ne-am concentrat numai pe magazinele mari, centrele acestea unde, preturile sunt enorme si calitatea este aceeasi, de ce!?
Eu recunosc ca sunt unul din acei oameni care vizita mall-urile, nu des dar vizitam, sunt trist pentru ca nu am bagat in seama si partea mai putin vazuta de noi in ultimii 10 ani.
Treceti prin magazinul Unirea si incercati sa cumparati cate ceva de la ai nostri Romani, chiar daca poate nu ai 100% nevoie de acel " ceva" , chiar o sa merite! :)
Codrut Gavrila
Codrut Gavrila2 ani în urmă
Ce a fost și ce a mai rămas din el! Etajele 3 și 2 inchise la 1 mai sunt decât vreo 4 magazine deschise iar la Parter nu prea ai ce cumpăra că până și promoțiile sunt scumpe și rare.
Ultra Rust
Ultra Rust2 ani în urmă
Te simti ca intr-un bazar, magazine de brand, restul goale, de inchiriat. Fara investiții in aspect si atragerea clienților. Mc-ul era plin de babuini
George-Alexandru Constantin
George-Alexandru Constantin2 ani în urmă
Nu recomand , toaletele de la etajul 2 sunt horror, practic accesul la toalete se face printr-un magazin, etajul 3 și 4 sunt închise, arată pustiu, s-a ales praful de magazin , pacat
Locații recomandate