/Bucuresti/Brutarie

Grain Trip Bakery

Strada Nerva Traian 16, București 031046, România

Grain Trip Bakery
Brutarie
4.7
475 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C497+QX București, România
+40 741 180 092
graintrip.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Mihai Ionut Mateescu
Mihai Ionut Mateescu2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune ciocolate calde! Varietate mare de produse de panificatie, dar produse de patiserie de calitate medie - comparativ cu altele realizate de alte brutarii artizanale (au foarte mult foietaj si relativ putina "umplutura").
Relly Aretha
Relly Aretha2 ani în urmă
Preturi nejustificate in special ptr Romania ...ptr ca in Romania pare ca va desfasurati activitatea domnilor dar se pare ca cei ca dvs pierd contactul cu realitatea dupa o vreme ....sau dupa ce isi formeaza clientela si au impresia ca nu ii si pot pierde la fel de usor ! Pave cu kamut a ajuns 14 lei in conditiile in care e departe de a avea jumatate de kg ? O gogoasa (imbibata de grasime) era 10 lei, daca nu s a scumpit inclusiv aia, ca n am mai luat de ceva vreme ? In fine , romanul stie in final mereu cum sa o strice intr un fel sau altul ,iar voi se pare ca nu faceti exceptie !
Oana Luca
Oana Luca2 ani în urmă
Am fost mari fani ai acestei brutarii care pana de curand a facut produse remarcabile. In ultimul an insa acestea au lasat de dorit: produsele au coaja arsa dar in interior sunt necoapte, painea are multe găuri. Era cea mai buna brutărie din oras dar este nevoie de munca pentru a se menține pe aceasta poziție.
Razvan PVR
Razvan PVR2 ani în urmă
Grozav! Au deschis si restaurant langa! Niste gusturi de vis! Neaparat trebuie incercat!!
Clara Top Reine
Clara Top Reine3 ani în urmă
Cele mai bune produse de patiserie.Proaspete și de calitate
Andime
Andime2 ani în urmă
Imi plac diminetile aruncate in strat de faina si aroma de cafea, motiv pentru care recomand Grain Trip. Valentina a fost saritoare, ne-a oferit o bucata de patiserie rupta in poala cu cel mai mare zambet si ne-a deschis dimineata cu blandete. De prisos ar fi alte cuvinte
Nicoleta Minculescu
Nicoleta Minculescu2 ani în urmă
Un loc unde încercam de mult sa ajung citind multe recenzii bune. Aprecierile sunt pe măsura produselor oferite. Cafea de specialitate foarte buna și paine la fel de buna. Am încercat croissant cu unt si cu maia și bagheta, au fost foarte gustoase. Data viitoare voi încerca și un sandwich.
Sara Visatoarea
Sara Visatoarea2 ani în urmă
Un miros de cafea buna care te invaluie si te ia pe sus... am luat o "paine cu cereale de bere" care a fost printre cele mai gustoase paini pe care le-am mancat in viata mea...
Locații recomandate