/Bucuresti/Brutarie

Brutăria Colț de Pâine

Strada Popa Nan 3A, București 030167, România

Brutăria Colț de Pâine
Brutarie
4.5
413 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QF+C7 București, România
+40 740 688 324
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Locomotiva
Gabriel Locomotiva2 ani în urmă
Am cumpărat carrot cake, negresă și desigur pâine cu semințe. Toate produsele excepționale. N-am mai mâncat de multă vreme o pâine așa bună, iar prăjiturile sunt la nivelul celor de casă.
Imageen 77
Imageen 772 ani în urmă
Super, numai ca am trecut de cateva ori pe la ei pe la sfarsitul programului si mai aveau doar paine alba cu drojdie... am luat asa ca oricum e mai buna decat ce gasesti prin magazine.
Marius b
Marius b2 ani în urmă
Depinde calitativ de tura care coace, uneori e efectiv crudă. Apoi, servirea e foarte lentă...întotdeauna
Vali Sima
Vali Sima2 ani în urmă
De obicei nu prea scriu recenzii, dar de data asta nu am putut sa ma abtin. Am cumparat o paine acum 2 zile de la Colt de paine. Pe langa faptul ca ingramadesc painile in cuptor (probabil pentru coace cat mai multe dintr-o data), am primit si o paine necoapta (cruda). Prin aceasta recenzie as dori sa fac niste recomandari, lasati spatiu intre paini pentru a se putea coace si pe partea laterala si nu mai vindeti paine care nu s-a copt cum trebuie la interior. Nu stiu ce faceti acolo, dar nu faceti ce trebuie. Am atasat si niste poze ca sa vedeti la ce ma refer.
Mihai Cercel
Mihai Cercel2 ani în urmă
Este a treia oară când ajung la ora 16 și nu mai exista mai nimic dintre sortimentele de pâine. Ieri de exemplu mai aveau bagheta și pâine albă. Înțeleg grija de a nu avea marfa nevândută la finalul zilei, dar la 16??? Programarea producției este punctul slab. Calculul că oamenii care vin după 16 iau ce găsesc este gresit. nu, nu iau nimic! Acest lucru se numește pierderea de oportunități de vânzare și imagine proasta. Am șters colt de pâine pentru mult timp
Nicolae Dobre
Nicolae Dobre2 ani în urmă
Produse excelente, preturi foarte bune, croasante de-ți lasă gura apă!
Valentin Dragomir
Valentin Dragomir2 ani în urmă
Produsele sunt foarte bine făcute. Prefer și recomand această locație, asta dacă îți dorești pâine de calitate. Prețurile sunt chiar rezonabile raportate la calitatea produselor. Avantaj: poți face comanda telefonic, apoi ridici comanda din magazin. Personalul amabil.
Av. Melicescu
Av. Melicescu2 ani în urmă
Au scos un nou sortiment de paine! Cu ceapa! Foarte buna!
Imi place pentru ca sunt produse de calitate: paine cu maia integrala, cu seminte, cu nuca, cu turmenic, cu ceapa, covrigei, cornuri, diverse prajituri si patiserii si....mergeti sa vedeti...nu veti putea iesi cu mana goala...
Este curat, vanzatoarele politicoase si foarte amabile....un loc intr-adevar special!!
Locații recomandate