/Bucuresti/Biblioteca

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară

Bulevardul Mărăști 59, București 011464, România

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară
Biblioteca
4.6
481 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3C8+C7 București, România
+40 21 318 2266
usamv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra V.
Alexandra V.2 ani în urmă
Recenzia e pentru parc. Mi-a plăcut totul, copaci, flori, sere, balta cu peşti etc. E ceva timp de când am fost. Merită o revizitare
Claudia Daniela Grigoras
Claudia Daniela Grigoras2 ani în urmă
O a doua familie, o a doua grădină a mea mai mare.
Violeta Năstăsoiu
Violeta Năstăsoiu2 ani în urmă
Toamna, ca o doamnă frumoasă, bogată, capricioasă, viu colorată, a venit.Bravo pentru bunul management al Facultății de agronomie de a ne face părtași la activitațile și la rezultatele muncii lor de cercetare. Care le aduce și venituri, pe lângă aprecieri. O diversitate de produse, bine puse în evidență, prețuri bune, aveai cu ce să pleci acasă.Și o vreme frumoasă însorită și caldă, care te îndemna la stat afară.
Păcat că cei de la Grădina Botanică, adică Facultatea de biologie că nu le urmează exemplul.Ar putea să gândească și ei multe proiecte spre beneficiul nostru, al celor mulți și iubitori de natură și al lor, bineînțeles, implicând studenți, profesori și activitatea științifică curentă într-o direcție aducătoare de profit și recunoaștere.
Valentin
Valentin2 ani în urmă
Am platit taxa dosarului (100lei) si taxa de inmatriculare (50lei) dar am decis sa urmez acelasi profil in alt oras, la telefon mi s-a spus ca se pot returna cei 50lei doar facand o cerere la adresa lor de email. Dupa ce am facut cererea primesc raspuns dupa 2 zile ca cererea a fost refuzata. Nu e vorba de bani, doar de omenie. Sa isi ia lumanari de ei sa isi aseze pe piept ;)
Costin Stoian
Costin Stoian2 ani în urmă
Curat îngrijit spațiul verde, voluntarii f.amabili,zonă de relaxare perfectă
Adrian Amuzescu
Adrian Amuzescu2 ani în urmă
Excelent parc, vegetație diversa, superb
Samuel Gehl
Samuel Gehl7 ani în urmă
Campusul este frumos, verde, cu multe flori si banci, dar inca se lucreaza la el. Drumurile dintre camine sunt proaste, dar celelante au fost asfaltate si sunt bune.
Marius Valer Câmpeanu
Marius Valer Câmpeanu2 ani în urmă
U.S.A.M.V. Bucureşti este o instituție de învățământ superior cu tradiție, axată pe ştiințele vieții. Dacă ajungi vreodată să străbați aleile din incinta universității, vei avea senzația că te afli într-o stațiune sau un parc din oraş. Atmosfera este plăcută, propice studiului, şi dece nu, relaxării. Spiritul gospodăresc este prezent la tot pasul !
Locații recomandate