/Bucuresti/Biblioteca

La Biblioteca

Strada Știrbei Vodă 35-37, București, România

La Biblioteca
Biblioteca
3.8
911 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QQ+HW București, România
+40 724 956 261
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Raluca sabau
Raluca sabau2 ani în urmă
De departe cel mai deplorabil loc întâlnit de mine în București, în ceea ce privește personalul. Ni s-a greșit nota de plată, iar răspunsul unei femei în vârstă de-o nesimțire egală cu anii ei a fost "pentru 4 ore state aici, eu zic ca e ok" și apoi ne-a dat diferența de bani într-un mare sictir, adăugând că ea nu vrea tips, deși era departe de noi acest gând, având în vedere nesimțirea personalului și faptul ca nu au fost atenți la comandă. S-au comportat urât și părea că îi deranja prezența noastră acolo.
Cornelia Louatron
Cornelia Louatron2 ani în urmă
Nesimțirea este la cote inalte. Pornind de la patroana care își permite sa jignească clienții si pana la personal ales după chipul și asemănarea patroanei. Terasa este intr-o stare jalnica, scândurile sunt putrede si totul intr-o stare de degradare maxima. Doar nesimțirea este la cote inalte. De evitat pe cat posibil
Moscku
Moscku2 ani în urmă
Am fost de câteva ori La Bibliotecă acum mulți ani. V-aș vorbi despre servire, despre produse, dar fără bani in buzunar e cam greu sa faci asta, așa că voi vorbi doar despre ce știu. Iar io habar nu am de nimic. Arata bine de afara, si erau chiar si câțiva oameni la mese.
Adrian Cimpan
Adrian Cimpan4 ani în urmă
Atmosfera este relaxată, iar personalul prietenos și amabil. Localul deține o terasă și spații interioare. Un copac splendid punctează localul, acesta fiind construit practic în jurul arborelui. Toaleta este decentă, dar curățenia ar merita îmbunătățită, până la un nivel ireproșabil. Prețurile sunt normale pentru zonă.
Maria savin
Maria savin2 ani în urmă
Dacă as putea sa dau 0 stele, as da. Patroana e de o nesimțire extraordinara, la fel și fii-su. Tu ca și client, n ai voie sa te plângi de ceva, ca îți sare patroana in cap. Deplorabil. Nu mai calc aici, veci. Podele se mișcă, mesele se mișcă, nu tu căldură. DEPLORABIL! Se și fumează înăuntru, ma mir cum de nu aveți localul închis, sincer.
Andreea Constantin
Andreea Constantin2 ani în urmă
Nu asa rău cum am citit în alte recenzii. Chelnerul a fost amabil, servirea nu a durat mult. Mâncarea nu m a impresionat.
Valentin Stamate
Valentin Stamate2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna, cel putin micul dejun
Anamaria Vaduva
Anamaria Vaduva2 ani în urmă
Dezamagitor! O mancare care pare facuta in graba. Ciorba de ceapa este groaznica, ceapa nu e caramalezita asa cum ar trebui, e tare si nu ar trebui inclusa in meniu daca nu se stie reteta...Cafeaua este slaba atat ca intestate dar si calitativ.
Singurul lucru bun e locatia si ambienta.
Locații recomandate