/Bucuresti/Biblioteca

Sitka

Bulevardul Dacia 23, București 10412, România

Sitka
Biblioteca
4.5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WW+Q4 București, România
+40 21 210 3030
cartestraina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Petre
Carmen Petre2 ani în urmă
O librărie perfectă pt orice cititor de carte străină! Adulții și copiii pot găsi tot ce doresc aici!
Leon Frățilă
Leon Frățilă2 ani în urmă
O mulțime de cărți străine, majoritatea covârșitoare în limba engleză. Servire promptă și se poate plăti și cu cardul. Nu cred că au rampă pentru persoanele cu dizabilități.
K S
K S2 ani în urmă
ServiciuL cu clientii este sub nivelul mediu. Politetea este fortata, competitorul lor KyraLina are preturi mai mari dar sunt dornici sa ajute, sa trimita mailuri cu informatiile solicitate. Da Sitka are o gama de carti extinsa insa serviciul lor per ansamblu este insuficient chiar neprofesional. Greseli in comenzi in mod repetitiv. Am intrebat un pret, mi s-a raspuns in nenumarate randuri la aceeasi carte pe email preturi diferite si superioare ale celui care de fapt era pe site. Mersul la baie Doamne fereste sa ai nevoie. Nu mai sunt in contextul de risc major pandemic, suntem in scenariu verde, competitorii lor nu au nici o problema in a merge la toaleta, la ei este o adevarata drama sa ai nevoie la baie. Mailuri neraspunse cu saptamanile. Managera cearta clientii ca pun intrebari de ce primesc informatii de la angajatii ei cand sunt contradictorii sau diferite asupra aceluiasi produs. Abordarea clientului este de genul: clientul are nevoie de noi nu noi de el ( gen anii 80 ). Sunt multe de spus. Am numeroase interactiuni cu ei marea parte dezamagitoare si ma intreb unde este empatia pentru ca acest personal peste 40-45 de ani este la randul lui client in alte circumstante. Nu sunt deschisi la nou. Orice sugestie este refuzata din start. Nu exista rampa sau accesibilitate ptr persoanele cu mobilitate redusa. Nu colaboreaza cu case de editie gen DEBOECK sau MAGNARD care au carti de nivel profesional, nivel expert.
Cosmin balog
Cosmin balog4 ani în urmă
Incompetenti! Comanda nr 47634 pe persoana juridica imi trimite la posta pe persoana fizica. A nu stiu cata oara patesc asta cu ei. Fac comenzile online si ar trebui sa fie simplu si rapid... nu sa dau telefoane sa rezolvam probleme... mereu. Am solicitat ra rezolve problema... au zis ca o sa revina cu un telefon... ati ghicit raspunsul... Pentru aceeasi situatie am intrerupt colaborarea cu Okian... la fel voi face si cu ei...
Rere Dance
Rere Dance4 ani în urmă
O librarie plina, plina cu toate cartile minunate ale marilor edituri si facultati. Minune pt copii si parinti.
A T
A T5 ani în urmă
Ca si customer feedback pe magazinul online(nu e nimic personal):
Nu stiu cum reusiti sa supravietuiti pe piata fara sa aveti nimic in stoc, iar daca intreb cand sunt cartile disponibile mi se spune in 4-6 saptamani!!!

Am comandat singura de la amazon si imi vin in 5 zile. Poate ar trebui sa imi deschid si eu o librarie online si sa pun comenzi o data la 2-3 saptamani, cand se strang mai multe cereri. E o idee buna de business. Iar daca dati faliment, sa ghicesc, e de vina poporul asta incult, care nu mai apreciaza o carte in format fizic, nu?
Constantin Ostaciuc
Constantin Ostaciuc2 ani în urmă
Dezorientati, dezorganizati...pana la urma gasesc ceea ce ai comandat, nu prea isi aduc aminte sa anunte ca au sosit cartile
Kari Puf
Kari Puf2 ani în urmă
Experienta conforma cu ce livreaza aceasta locatie. Multumim
Locații recomandate