/Bucuresti/Biblioteca

Biblioteca în Bucuresti

Studenți, pasionați de lectură, freelanceri care lucrează, profesioniști care se pregătesc pentru o prezentare... cu toții au un numitor comun. Este vorba despre bibliotecă.

Biblioteca este un mediu unde se vehiculează gustul pentru lectură. Un mediu calm, liniștit, unde poți savura în liniște cartea preferată, un ziar sau o revistă. Și asta în cel mai frumos mediu, deoarece biblioteca poate să fie și locul unde se întâlnesc oamenii.

Poți profita de cele mai vechi cărți, dar și de cele mai actuale, grație celui mai vast catalog. În plus, poți admira și cea mai frumoasă arhitectură, deoarece pe lângă conținutul său cultural biblioteca are un interes și din punct de vedere arhitectural.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.