/Maramures/Banca

Banca Transilvania

Strada Carpaţi 2, Vișeu de Sus 435700, România

Banca Transilvania
Banca
3.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC5M+34 Vișeu de Sus, România
+40 262 352 036
bancatransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionutz slabu
Ionutz slabu5 ani în urmă
In acest loc problemele personale ale angajatilor sunt mai importante decat problemele clientilor. Aici nu afli detalii despre dobanzi si comisione, aici se afla detalii despre anumite produse de patiserie și mezeluri. In timp ce clientii asteapta ca prostii in picioare zeci de minute, angajatii savurează cate un cornuleț!
Alin Simon
Alin Simon6 ani în urmă
Dan Theman
Dan Theman6 ani în urmă
Iuscu Viorica
Iuscu Viorica7 ani în urmă
Ioana Lazaroij
Ioana Lazaroij2 ani în urmă
Daca trebuie sa faci o depunere in RON tot in cont de BT in RON fetele te trimit afara la bancomat sa faci depunerea și iti cer sa ai card și cont în RON obligatoriu, nu analizează dacă ești clientul lor, te trimit ca pe un animal afara! Specific ca serviciul de alimentare cont la ghișeu costa 10 RON deci nu il fac gratis. Daca nu va place sa munciți cu drag, sa intelegeti nevoile clienților lăsați-vă de meserie fetele! Rușine sa avem la nivel de Viseu atatea fițe și figuri dar creier 0.
Vasi Andreica
Vasi Andreica2 ani în urmă
Angajatelor de aici ( o parte dintre ele) au un vocabular neadecvat cu clientii si se comporta de parca ar fi în banca proprie..păcat nu există respectul pentru clienți. Sunt un client vechi dar iau in considerare serios datorită experiențelor avute (mod comportare si vocabular) sa contactez o altă bancă pentru prestarea serviciilor.
Claudia Țârleac
Claudia Țârleac2 ani în urmă
Denis Tudic
Denis Tudic2 ani în urmă
Locații recomandate