/Maramures/Banca

Pensiunea La Cassa

Strada Gheorghe Doja, Vișeu de Sus 435700, România

Pensiunea La Cassa
Banca
4.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC4P+99 Vișeu de Sus, România
+40 755 151 800
la-cassa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrea Barat
Andrea Barat2 ani în urmă
O locație excelenta! 11/10 dacă se poate. Am rămas complet surprinși de personalul care este atât de primitor și cald încât ti-e greu când vine momentul sa pleci. Mâncarea a fost bestial de gustoasa, micul dejun asemenea.. am avut căldură în camera, totul a fost confortabil. Mi-am făcut chiar și 3 prieteni, bucși și mili, cele doua cățelușe și mimi, pisicuța, pana și ei ne-au primit călduros! Pe lângă asta, îmi pare rau ca nu știi numele doamnei responsabile cu, curățenia, as dorii sa ii spun ca ii mulțumim ca s-a gândit la noi și sa știe ca atunci când am intrat în Oradea, ne.am gândit și noi la ea. Felicitări patronului și oamenilor care fac ca oricine intra pe aceea ușa, sa se simtă acasă! Wow! 🤗❤💯
Ioan Farcas
Ioan Farcas2 ani în urmă
Restaurantul este foarte căutat și apreciat, motiv pentru care poate fi destul de dificil să găsiți un loc disponibil mai ales că oaspeții pensiunii au prioritate. De aceea cel mai sigur este să rezervați masa chiar și cu o zi înainte. Însă renumele este justificat, mâncarea este deosebit de gustoasă, cu specific tradițional în cea mai mare parte, dar preparată cu mare măiestrie. Meniul se schimbă de la o zi la alta, însă nu în totalitate. Cert este ca veți găsi în fiecare zi preparate deosebite, iar cantitățile de bunătăți pe care le primești sunt generoase. Mi-a plăcut în mod special ciorba de cartofi cu afumătură, deosebit de gustoasă și condimentată. Ar mai fi de adăugat amabilitatea ospătărițelor, vor încerca mereu să vă găsească un loc chiar și în perioadele aglomerate și să vă intercaleze printre oaspeții casei. Locul e frumos amenajat și decorat, iar atmosfera aduce parcă a restaurant austriac.
Adi Uglea
Adi Uglea2 ani în urmă
Personal din ce in ce mai slab fata de anii anteriori !
Servire fara chef si mâncarea la fel , salata trebuia sa fie cu pui dar din pacate puiul era absent .
De fiecare data cand revin plec tot mai dezamagit!
Alina Ferent
Alina Ferent2 ani în urmă
Recomand cu incredere si cu aceeasi caldura cu care am fost primiti. Ambient placut, mancare delicioasa si variata, servire rapida. Am fost si cazati aici, curatenie, TOT personalul foarte amabil, iar micul dejun diversificat.
P.S. Nu ratati deserturile! 😁
Irena Nicolae
Irena Nicolae2 ani în urmă
Am petrecut un Crăciun de nota 10. Cazarea, mâncarea și personalul la superlativ. Ne-am simtit ca in familie. Personal serviabil si prietenos. Camerele frumos decorate și foarte curate. O sa revenim "cu mare drag".
Irina
Irina2 ani în urmă
Am fost la restaurant, nu am incercat cazarea. L-am gasit usor, loc foarte primitor, personal foarte amabil. Preturi decente, iar portiile consistente si gustoase. Am luat din portiile noastre si la pachet. Nici nu am avut de asteptat mult sa ne vina mancarea. I-am auzit pe unii bombanind ca au primit meniul pe foi simple, A4. Asta e pentru ca personalizeaza meniul zilnic. Mi-a placut mult atmosfera locului si caldura celor care ne-au servit.
Amalia Elena Cristea
Amalia Elena Cristea2 ani în urmă
Mâncarea este delicioasă și porția este foarte mare. Durează foarte puțin să îți fie pregătită comanda. În plus deși nu mă dau în vânt după ciorba de varză, a cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o vreodată!
Costin Lazar
Costin Lazar2 ani în urmă
Salutare!Dupa experienta avuta la aceasta pensiune, tin sa precizez ca am calatorit in multe locatii din tara si strainatate si sunt profund impresionat de servire,personal si conditii!Mancare foarte buna,portii generoase,personal(Maria,Cristina,Paula si Adela) foarte amabil si atmosfera specifica zonei Maramures!Nu ratati carrot cake
Locații recomandate