/Maramures/Banca

Hotel Montana

Strada Trandafirilor 2, Vișeu de Sus 435700, România

Hotel Montana
Banca
4.3
565 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC5H+77 Vișeu de Sus, România
+40 743 211 246
hotel-montana.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Montana
Scrie o recenzie
Octavian Stanescu
Octavian Stanescu1 an în urmă
Mâncarea mediocră, cu excepția ciorbei rădăuțene. Dar, cel mai deranjant aspect este lăsat de servire. Slabă spre foarte slabă. M arog, poate este de inteles că i tr-un orășel mic nu prea se tine cont de turiști, dar totuși...
Karina kari
Karina kari1 an în urmă
Mancarea super delicioasa!!
Sa traiasca bucatarul si ospatara blonda micuta extrem de amabila !
Raul Balmus
Raul Balmus1 an în urmă
Am mâncat meniul zile la un preț super ok, și spre surprinderea mea a fost o mâncare super gustoasă și porțiile foarte mari. Recomand cu toată încrederea.
Aia mik si faina (Sugubeatza)
Aia mik si faina (Sugubeatza)1 an în urmă
Un hotel deosebit, intr-un oras foarte frumos. Hotelul este cochet, modern, chic, cu personal dragut si saritor. Camerele arata foarte bine, cu privelisti dragute, spre munte. Baia m-a impresionat mult, conceptul ei. Foarte finut totul. Restaurantul a aratat foarte bine si mancarea si bautura au fost minunate. Am ramas cu o amintire tare placuta de aici.
Lucian Anton
Lucian Anton1 an în urmă
Am luat micul dejun la restaurantul hotelului, omleta foarte bună, completată de pâine de casa cu un gust autentic și delicios , și probabil cei mai buni papanași cu afine pe care i-am gustat.
Salomea Gyori
Salomea Gyori1 an în urmă
În excursia noastră la Vișeu ne-am oprit la restaurantul hotelului pentru a lua prânzul. Mâncarea a fost foarte bună, gustoasă și ne-am simțit foarte bine, atât că a durat aproape o oră să o primim😅
Radu Motoc
Radu Motoc1 an în urmă
Locație frumoasă, camere curate și spațioase, cu mobilă și decorațiuni de bun gust. Un mare plus, restaurantul care aparține hotelului.
Super Mario
Super Mario1 an în urmă
Hotel curat, personalul de la recepție foarte amabili, micul dejun sățios și diversificat. Un minus pentru noi a fost că cearșafurile au fost puțin umede dar asta nu mă face să dau mai puține stele recenziei. Felicitări!
Locații recomandate