/Maramures/Banca

ALPHA BANK

Bulevardul Traian 1, Baia Mare 430211, România

ALPHA BANK
Banca
3.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH28+3X Baia Mare, România
+40 21 455 5103
alphabank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ClockWork Tech
ClockWork Tech2 ani în urmă
Banca se deschide la 9. Duduia de la ghiseu (singurul) are nevoie de 10 minute sa isi bea cafeaua si nu vrea sa ma serveasca. Ma asez pe fotoliu la 2m. Vine unu cu o suma mai mare de bani, se baga in fata si pe el il serveste imediat.
Faliment va doresc :). Nu as lucra cu voi daca nu as fi obligat.
Alexandru Payer
Alexandru Payer2 ani în urmă
Ca la orice bancă
4 QUICK VISION SRL
4 QUICK VISION SRL3 ani în urmă
Angajati profesioniști.
Liviu Olos
Liviu Olos4 ani în urmă
Colaborez cu sucursala Baia Mare a băncii Alpha Bank din 2006. După 13 ani de colaborare cu linii de credit pe firma proprie pot să spun că a fost o experiență excepțională.

Am fost clientul multor alte bănci, printre cele mai mari din România pe persoană fizică, însă nu pot compara calitatea.

Directoarea bancii depune un efort deosebit în a se asigura că clienții bancii sunt extrem de mulțumiți, mă bucur că prin acest review am posibilitatea să spun și eu public că merită să mergeți cu firma la această bancă.
Grosan Flaviu Gheorghe
Grosan Flaviu Gheorghe4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, atat din partea bancii cat si a functionarilor. Nu recomand, doar daca doriti o autentica experienta de lumea a 3-a.
Ovidiu Blidar
Ovidiu Blidar6 ani în urmă
Am colaborat cu Alpha Bank atât din postura de consultant imobiliar la agenția imobiliară ImoPuls, incercand sa gasesc cea mai buna solutie de finantare pentru clientii nostri, cât și ca și client achizitionand o casa cu un credit contractat de la Alpha Bank. Sunt foarte multumit de servicii și de angajați. Recomand cu încredere.
Gerebeneugen Eugen
Gerebeneugen Eugen2 ani în urmă
CU parere de rau .va spun sunt la această banca de peste 14 ani si nu stiu ce se intampla mai nou nu sunt pronti. Sa raspunda la telefon trebuie sa sun de 10 ori si tot nu raspund..si inca o dezamăgire mai nou nu ne baga bănuți în cont i. Aceași zii cu alte banci pana a doua zii ..ma refer la alocații sunt total dezamăgi ta cred ca o sa renunț la voii
Ilies Bogdan
Ilies Bogdan2 ani în urmă
o banca de doi bani!
Locații recomandate