/Bucuresti/Banca

Kingstone Management Services

Calea Victoriei, nr 155, tronson 5, Piața Victoriei, București 045025, România

Kingstone Management Services
Banca
5
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32P+HC București, România
+40 787 550 491
kingstonemanagement.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rizea Carmen
Rizea Carmen2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Am colaborat excelent si recomand cu toata inima. Brokerul care s-a ocupat, Robert este foarte implicat,deschis la orice sugestie si chiar si-a dat interestul mult peste asteptarile noastre!
Asadar ,vom tine legatura si cu siguranta si pe viitor vom apela cu toata increderea!! Multumim!
Adelina Gorcea
Adelina Gorcea2 ani în urmă
Sunt un client multumit. Echipa stie sa valorifice timpul clientului, atentie deosebita, transmit informatii pertinente si pe inteles clientului. Recomand cu drag!
Daiana Andreea
Daiana Andreea2 ani în urmă
La Kingstone am găsit o echipa de profesioniști unde am fost îndrumata pas cu pas spre achiziționarea locuinței dorite. Cu multa răbdare am fost consiliata și a fost găsită soluția perfecta pentru mine. Un mare plus și pentru disponibilitatea la orice ora, uneori chiar și în afara programului de lucru. Lucrează cu sufletul și asta se simte de la prima întâlnire.Recomand cu mare caldura!
Raluca Petrescu
Raluca Petrescu2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta firma de brokeri de 2 ori pana in acest moment. Au fost dedicati, mi-au oferit informatii clare, detaliate si pe intelesul unei persoane care nu interactioneaza in mod frecvent cu domeniul bancar. Pe langa acest ajutor am primit si sugestii care mi-ar fi de folos in tot procesul de obtinere a unui credit. Sediul este "in buricul targului" si se ajunge foarte repede. Am recomandat firma si altor persoane pentru motivele mentionate mai sus.
Paul Marculescu
Paul Marculescu2 ani în urmă
Am colaborat recent cu Dana Ciotor si Dana Lixandru pentru obtinerea unui credit substantial. N-a fost usor, dar au reusit sa obtina exact suma de care aveam nevoie, raspunzandu-mi prompt si cu profesionalism la toate intrebarile si intermediind exemplar relatia cu banca.
Christian Balazs
Christian Balazs2 ani în urmă
Datorita celor de la Kingstone Management scriem aceasta recenzie de la noi de ACASA. Recomandam intreaga echipa Kingstone pentru profesionalismul, implicarea si devotamentul de care dau dovada la fiecare interactiune cu clientii. Pentru noi, Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost persoana cheie in reusita procesului de achizitie a unui imobil. Fara ea, nu am fi reusit sa ne cumparam prima noastra casa. O recomandam cu mare drag si incredere: nu se va da batuta pana cand nu va reusi ceea ce si-a propus alaturi de clientii Kingstone.
Renata Bota
Renata Bota2 ani în urmă
Pentru noi, achizitionarea unui imobil nu a fost un proces usor. Dupa multe incercari esuate, am inceput colaborarea cu echipa Kingstone Mangament si... a fost cea mai buna miscare! Definiti de profesionalism si implicare, cei de la Kingstone ne-au ajutat enorm pe tot parcursul procesului de achizitie a imobilului. Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost cea care s-a ocupat de dosarul nostru si o recomandam cu toata increderea. Perspicacitatea, profesionalismul si determinarea ei ne-au ajutat sa fim acum la noi ACASA. Ii recomandam si le multumim!
Elena Momeu
Elena Momeu2 ani în urmă
Mulțumim echipei Kingstone Management pentru profesionalism, implicare, răbdare, atenție la orice detaliu precum și pentru sprijinul moral ce ne-a ținut pe linia de plutire în tot procesul de achiziție al căsuței mult visate. Astăzi a venit Mos Crăciun la noi și ii mulțumim Danei Ciotor pentru cadoul primit. Ii mulțumim pentru toată implicarea, profesionalismul, răbdarea, atenția, determinarea și perseverenta cu care s-a ocupat de dosarul nostru pana la aprobarea finala și nu numai. Mulțumim Danei L. pentru profesionalismul cu care s-a ocupat de fiecare detaliu, pentru soluția aleasa și pentru rezultatul final, fără ajutorul acestor oameni minunați nu am fi reușit. Recomandam Kingstone Management cu toată încrederea, o echipa unita, transparenta, devotata și cu multa experienta în spate ce îndeplinește multe visuri și dorințe. Mulțumim tuturor și va dorim sărbători binecuvântate si un an plin de realizări profesionale cât și personale. Cu deosebita considerație, Elena-Mihaela M.
Locații recomandate