/Bucuresti/Banca

Sucursala Panduri OTP Bank România

Bloc 133, Parter, Bulevardul Tudor Vladimirescu 82, București 050884, România

Sucursala Panduri OTP Bank România
Banca
2.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FF+3P București, România
+40 372 503 040
otpbank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
N H
N H2 ani în urmă
Personal amabil, incearca sa gaseasca mereu solutia potrivita in cel mai scurt timp posibil. Foarte bune atat produsele bancare cat si interactiunea cu personalul.
Imuzena
Imuzena2 ani în urmă
Personalul extrem de incompentent si plictisit. A durat aproape o ora sa mi se deschida un cont, au introdus date gresite pe care a trebuit sa le rezolv prin call-center, deoarece cei de la ghiseu nu au fost in stare.
Am fost aproape gonita din sucursala deoarece mai erau cateva persoane in spatele meu si doamna de la ghiseu nu reusea sa imi rezolve problema. Plus ca ceilalti colegi erau in pauza de tigara in timp ce sucursala se tot aglomera.
Roxana Cotar
Roxana Cotar2 ani în urmă
George Andrei Movila
George Andrei Movila4 ani în urmă
Nu recomand! Am avut o singură persoana in fața. A stat peste o ora la singura casierie deschisa (erau 2). Din 3 domnișoare, nu s-au putut deranja sa realizeze o simpla tranzacție. Politicos le-am rugat dacă mă pot ajuta, dar din păcate, trebuie sa aștepți la singura casă... Așa e operațiunea. Puteau să spuna că dureaza, sau că au o programare și poate să dureze, sau orice. Nu conta. Doar să nu stai să aștepți ca prostul peste 1 ora.
Relația cu clientul este 0. Dacă știi ca ai programată o retragere/depunere și blochezi casieria băncii pentru o perioada de peste 1 ora, te asiguri că ai un backup. Jalnic. Îmi pare rău am deschis cont la ei.
Radu Todoran
Radu Todoran4 ani în urmă
Cozi, cozi interminabile! Doar un ghișeu deschis. Tot timpul 7-8 oameni la rand. Aștepți minim 30 de min.
Adorian Tarla
Adorian Tarla5 ani în urmă
Acces facil, ATM funcțional de câte ori am avut nevoie, însă funcționarea lui este extrem de lentă.
MUNKI MAN
MUNKI MAN5 ani în urmă
(Tradus de Google) Dă

(Original)
Da
Liviu Stancu
Liviu Stancu2 ani în urmă
Cea mai proasta experiență pe care o poți avea cu o bancă, o regăsești ușor la OTP. Proceduri greoaie și tâmpe, mai ales în vremuri de pandemie, angajați cu atenție pentru clienți total lipsa. Nu incercati deodată sa ii sunați pentru că au telefoane degeaba iar mailul și calculatorul reprezintă ceva vrăjitorie pentru aceasta banca.
Locații recomandate