/Bucuresti/Avocat

ATTORNEY AT LAW CRISTIAN ION POPESCU BUCHAREST ROMANIA

Piața Alba Iulia 5, București 032451, România

ATTORNEY AT LAW CRISTIAN ION POPESCU BUCHAREST ROMANIA
Avocat
3.7
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FJ+X3 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Diaconescu
Radu Diaconescu5 ani în urmă
Atunci când am venit la dumneavoastră, nu mai aveam o speranta. La toti avocații la care am fost, mi-au spus că nu mai am nici o sansa, dar ca o ultimă încercare, ati fost dumneavoastra. La început am fost foarte reticent, dar după ce ati preluat cazul si l-ați studiat, mi-ati spus că există o speranta. În acel moment nu mi-a venit să cred, dar dumneavoastra mi-ati spus că merită să încercăm. La final cand totul a iesit bine, mi-am dat seama ce inseamna sa dai peste un avocat bine pregatit, profesionist si încrezător în ceea ce spune. Va multumesc din suflet pt sprijinul acordat si va doresc mult succes!
Ioana Mardare
Ioana Mardare5 ani în urmă
Am citit ceea ce s-a scris aici, nu stiu cate persoane va cunosc din cei care au lăsat recenzii urâte. Eu am venit la dumneavoastră cu o problemă destul de gravă, iar dumneavoastră ați fost foarte sincer si mi-ati spus ce șanse am si ce pasi sunt de facut mai departe. Eu am hotarat sa merg mai departe cu dumneavoastră, deoarece mi-ati dat incredere in mine. Eu nu inteleg cum pot unii oameni sa vorbeasca fără să cunoască, cum pot jigni o persoana fara sa cunoasca omul in cauza. Domnule avocat, nu luati in seama toate rautatile, eu v-am cunoscut si chiar m-ai ajutat foarte mult. Va urez mult succes in cariera!
TOPMAD Food
TOPMAD Food5 ani în urmă
Colaborarea cu cabinetul dumneavoastra este de 5 stele. Toti cei care lucrează în cadrul cabinetului sunt niste profesionisti, împreună cu dumneavoastră. Ne bucurăm că în sfârșit am gasit un cabinet de avocatură care ne ofera siguranta, profesionalism si promptitudine in problemele pe care le avem. Va recomandam cu mare incredere! Va uram mult succes!
Titi Titi
Titi Titi5 ani în urmă
Gargara multa ,urmareste doar bani,bani si iar bani pe cand meserie si bun simt , mai putin.Tineti la banii si timpum dvs evitati..Asadar tocmai am pierdut 8000 ron pw așa-zisa ,,pricepere, a domniei sale Dna Judecator a cenzurat o onorariul dumnealui pe motiv ca este ne justificat de mare.Aveti mare grija de Banii Dumneavoastra..
Andrei andrei
Andrei andrei5 ani în urmă
Nu Apelati Niciodata ! Va I a Banii si nu se OCUPA, aPOI FACE MISTO DE VOI SI VA CERE SI MAI MULTI BANI..ESTE PESTE TOT PE INTERNET PENTRU FURTURILE SALE !
Avram Vlad
Avram Vlad5 ani în urmă
Am fost foarte multumit de colaborarea cu domnul avocat. Un profesionist pe care te poti baza și un om ce pune suflet în meseria sa.

Felicitări!!!
Iulian
Iulian5 ani în urmă
Recomand. Profesionalismul si seriozitatea completează o lista enorma din punctele lor forte.
Gabriel Anu
Gabriel Anu2 ani în urmă
Am mers la domnul avocat pentru un permis suspendat pe o perioadă de 60 de zile și a câștigat procesul.
Felicitări Domnule Avocat!
5 stele de la mine.
Locații recomandate