/Bucuresti/Avocat

DORIN ILIE - Cabinet de avocat

Bulevardul Ion C. Brătianu 37, București 030176, România

DORIN ILIE - Cabinet de avocat
Avocat
4.9
65 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4H3+QJ București, România
avocatu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Bogdan326 zile în urmă
Atenție mare! Un escroc! Am plătit anul trecut 4000ron acestui așa zis avocat deoarece sediul meu de la firma fusese spart si aveam nevoie de un avocat. Mi s-a spus ca se v-a ocupa de acest caz si bineînțeles mă așteptam la niște rezultate. Bineînțeles ca nu a făcut nimic, Mi-a luat pur si simplu cei 4000ron si a rămas ca „in tren”. Anul asta, acum o luna, îmi trimite pe whatapp următorul mesaj „Pentru a continua relațiile contractuale este necesar sa plătiți 700euro”. Pai pentru ce sa va plătesc încă 700euro daca dumneavoastră nici măcar nu v-a interesat soarta dosarului meu. Atenție mare cu acest așa zis avocat de 2 lei. Un escroc. Nu recomand nimănui sa meargă la acest avocat. Cu siguranța ve-ti pierde banii si nu va alegeți cu nimic. A trebuit sa merg la alți avocați serioși pentru continuarea anchetei. Voi detalia pe forumuri.
Elena Mircea
Elena Mircea2 ani în urmă
Un avocat extrem de pregatit, profesionist si foarte rabdator. M-a asistat cu succes intr-un dosar penal Il recomand cu incredere!
Adriana Lupu
Adriana Lupu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru sfaturi, îndrumare, răbdare, disponibilitate și profesionalism. Îl recomand cu încredere pe domnul avocat Dorin Ilie. 💯
Anabanuta document
Anabanuta document2 ani în urmă
Domnul avocat a dat dovada de rabdare si profesionalism!Am apelat la dansul pt o problema si am primit ajutor foarte promt !Va multumesc si cu siguranta voi apela la serviciile dumneavoastra pe viitor!Pt rabdarea si profesionalismul de care ati dat dovada!
Isabella C
Isabella C2 ani în urmă
Domnul avocat Ilie Dorin este un profesionist desavarsit, cu abilitati de comunicare si relationare foarte bune, departe de atitudinile narcisiste si superficiale pe care le gasim la alti avocati. Este cumpatat, studiaza cazul pe indelete si nu vorbeste in necunostinta de cauza, putand avea totala incredere in spusele sale. Am fost placut surprinsa si de punctualitatea domniei sale, atat la discutiile cu clientul cat si in trimiterea documentelor. Este partenerul de care aveti nevoie atunci cand viata va aduce o neplacere cu implicatii juridice.
Ion Zaharia
Ion Zaharia2 ani în urmă
Cel mai bun avocat, un om cu o mare experiență, un om cu un suflet extrem de bun, un om în care poți avea în credere tot timpul, un avocat extraordinar de buna, recomand cu toată încrederea și îi mulțumesc mult pentru tot sprijinul acordat!
Coman George
Coman George2 ani în urmă
Mulțumit, am apelat de 2 ori la dansul având 2 probleme la care nu găseam răspuns pe internet, mi-a răspuns la mail în cel mai scurt timp, țin sa ii mulțumesc din nou pe aceasta cale.
Luis Gabriel Homocianu
Luis Gabriel Homocianu2 ani în urmă
O peroana serioasa si de incredere, un profesionist desavarsit. Recomand cu caldura.
Anonimul Anonim
Anonimul Anonim2 ani în urmă
Unul dintre cei mai buni avocați cu, care am colaborat eu apelați cu încredere..
Locații recomandate