/Bucuresti/Avocat

Cabinet Avocat Coltuc

Calea Rahovei, nr. 266-268 Electromagnetica Business Park, corp 60, București 050912, România

Cabinet Avocat Coltuc
Avocat
4.4
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38G+77 București, România
+40 745 150 894
coltuc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Mony
Monica Mony4 ani în urmă
Buna ziua . Ma numesc Radoi Monica am avut un dosar la av. Coltuc , din fericire pentru mine avocatii din cadrul acestui cabinet mi au obtinut ce am vrut . Am fost un caz fericit .
Din pacate in orice dosat trebuie sa existe si o parte care pierde .
Il recomand ,chiar si pentru un sfat juridic la nevoie daca nu va permiteti mai mult.
Razvan C.
Razvan C.5 ani în urmă
Evitati cat de mult biroul Coltuc! Ma intreb care este mai mare: incompetenta angajatilor sau decizia de a angaja incompeteti. Nu am fost sfatuit sa angajez un expert medico-legal intr-un caz de malpraxis!!! Am fost sfatuit sa deschid dosar civil in acelasi caz de malpraxis in care deschisesem dosar penal, in loc sa mi se ceara sa ma constitui parte civila in penal si sa evit plata de taxa de timbru de mii de euro!!! Nu au fost inaintate acte medicale care sustineau justetea cauzei mele in dosar! Cred ca e sufficient. De evitat orice colaborare cu cabinetul Coltuc!

Update 6 septembrie 2018:
Domnule Coltuc, o dovada in plus ca procedati superficial si in ceea ce afirmati pesonal! Am incheiat cu cabinetul ce il coordonati si un contract de reprezentare pentru deschidere actiunii civile si asistenta pe langa organele de cercetare penala. Am platit cu factura si chitanta. Ati redactat cererea de chemare in judecata fata de doctorul vinovat si am fost insotit de fostul coleg BogdanP. in fata procurorului. Habar n-aveti despre ce se petrecea in cabinetul pe care chipurile, il coordonati. Verificati actele cabinetului si numerele de inregistrare/iesire din data de 30.03.2017.
Sa va trimit copii dupa facturi/chitante/cererea de chemare cu antetul si numar de iesire al cabinetului?
Imi reprosez doar ca nu am inchis mai devreme colaborarea. S-au luat cu mainile de cap cei ce au preluat cazul de unde ramasese si abia-abia reusim sa surmontam derapajele procedurale ce le-ati facut ca sa nu pierd procesul ce aproape imi statea in mana. Am pierdut o gramada de timp si de bani din cauza incompetentei si superficialitatii modului in care ati tratat cazul meu.
Este intolerabil modul in care tratati clientii ce v-au platit si pe care nu i-ati servit profesionist!
George Cubreacov
George Cubreacov5 ani în urmă
Toate recenziile lui Coltuc sunt false, facute de unii cu casti de copiat din regie. intrati pe fiecare care a dat 5 stele si verificati persoana. Coltuc ca si fratele lui mai mic Cuculis stie doar sa minta si sa fure... Hai Muie PSD!
Petrescu Marian
Petrescu Marian6 ani în urmă
Litigiile cu profesionistii, speta in care ma incadram si eu, cu bancile a fost rezolvata exceptional de bine de catre avocatii cabinetului Coltuc. Sunt foarte multumit de relatia avuta cu ei si de faptul ca m-au tinut la curent cu tot ceea ce se intampla pe tot parcursul procesului - VA MULTUMESC DL COLTUC MARIUS
Radulescu Maria
Radulescu Maria6 ani în urmă
Ulciorul nu a mers de multe ori la apa. Acest avocat care si-a creat o imagine falsa, a fost dat in vileag de catre procurorii DIICOT pentru falsurile si inselaciunile pe care le-a facut mereu.
Am avut un proces la el si nu m-a reprezentat deloc. Mi-a luat o groaza de bani si nu s-a prezentat la niciun termen. Am pierdut procesul si din cauza acestui avocat am fost obligata si la cheltuieli de judecata.
Nici nu m-a anuntat ca am pierdut.
Cred ca a primit ce a meritat acest asa zis avocat

PS Fata de interventia dlui Avocat:
Dar mârțoagele da, ca le este mila cainilor de ele...
Multumesc pentru aprecierea de a-mi da un raspuns si va doresc sa aveti o viata linistita, nu neaparat ca avocat!
Amalia Enache
Amalia Enache6 ani în urmă
Recomand serviciile de avocatura Coltuc. Am luat detaliile lor de pe portalul just.ro la o simpla cautare coltuc - acolo gasiti cele mai bune recomandari posibile - procesele castigate de catre casa de avocatura coltuc - cei mai buni.
Stealth Settings
Stealth Settings7 ani în urmă
Recomand serviciile de 5* ale cabinetului de avocat Coltuc. Orice probleme ati avea, legate de litigii, munca, penal, civil - ei le pot rezolva. Garantez pentru asta. Nota 10+
Cristian Rotaru
Cristian Rotaru7 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile acestui Cabinet de Avocatura din Bucuresti. O echipa tanara, motivata si inchegata. Apelati cu incredere indiferent de problema pe care o aveti: civila sau penala. Veti reusi cu siguranta sa gasiti o rezolvare prin CA Coltuc.
Locații recomandate