/Bucuresti/Avocat

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București

Intrarea Sectorului 1, București 030353, România

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București
Avocat
3.3
478 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JR+J8 București, România
+40 21 316 0828
onrc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–11
Marți: 9–11
Mirecuri: 9–11
Joi: 9–11
Vineri: 8–10
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DlPortocala
DlPortocala2 ani în urmă
Dezactivati rezervarile de nume online !!!!

De ce imi emiteti o rezervare de nume, daca dupa ce depun tot dosarul cu acte mi-l respingeti pe motiv ca denumirea este similara cu altele???? Nu puteati din start sa-mi respingeti rezervarea de nume?
Marian-Valentin Ionescu
Marian-Valentin Ionescu2 ani în urmă
RELOCĂRI,MONTAJE DE MOBILA,BIROURI SI NU NUMAI!!!(prima mea mutare de mobila a fost acum aproape 15 ani,respectiv,mutarea O.R.C.R. din Marasesti la Piata Alba-Iulia)👌💪👌
Andreea Madalina
Andreea Madalina2 ani în urmă
Chiar va bateți joc de oameni. Trimit e-mail pentru audienta nu primesc nici un răspuns. Sun sa vad de ce nu am primit, îmi zice ca nu are timp sa vorbească. Retrimit e-mailul, sun sa întreb dacă totul este ok, iar îmi zice ca nu are timp și îmi închide telefonul,iar apoi nu mai răspunde. De ce mai aveți opțiunea de transferare la un operator dacă nu aveți oameni capabili și competenți sa ajute cu informații? Ori schimbați personalul ori anulați aceasta opțiune. Chiar e bătaie de joc....si asta pentru ca niște doamne nu au chef de munca
Kardelen
Kardelen2 ani în urmă
Am avut un mare șoc când am fost la Anafa pentru tranzacții fiscale. Ca străin, am încercat să vorbesc politicos cu angajații, dar am fost întâmpinați de angajați furioși, lipsiți de respect, necalificați, care strigau tare. Am mai avut un șoc când am vrut să depun pentru ultima dată documentele necesare pentru impozitare. Femeia din departamentul de acceptare a dosarelor a spus că nu va face tranzacția în mod arbitrar pentru că limba mea română nu era suficientă. Și m-a jignit cu voce tare. Mi-a luat dosarele cu forța, dar nu am reușit să-mi iau numărul fiscal la timp pentru că m-a informat incomplet. Este foarte trist că într-un birou oficial al guvernului din România există oameni needucați care tratează oamenii ca niște șefi.
Alexandru-Laurențiu Mihai
Alexandru-Laurențiu Mihai2 ani în urmă
Nu au depășit nivelul de minim de citire și înțelegere a unui text de lege.

Caz concret - în Actul Constitutiv se prevede că administratorul este numit pe perioadă nedeterminată. Codul Civil (art. 2015) precizează de o manieră cu totul clară ca se va aplica un termen de 3 ani pentru mandatul administratorului. Deci totul în regulă.

Dosarul este respins pe motiv că nu am prevăzut perioada expresă pentru administrator. De unde decurge așa obligativitate, nu se știe. Inventează ei civilul. Pentru asemenea primate, dacă nu le explici cu figurine și în cărți colorate, e prea mult să îi pui să coroboreze niște texte de lege cu o situație de fapt.
Cristina X-abrupto
Cristina X-abrupto2 ani în urmă
Personal apreciez ca este o instituție a cărei activitate s a îmbunătățit dat fiind faptul că activitatea on line prinde teren
Nu sunt de acord cu faptul că această instituție publică nu oferă acces la toaletă, apreciez ca este greu de admis că instituțiile publice sa aibe aviz de lucru cu publicul fără să dispună de acces la toaletă publică.
Se sta cu orele uneori si spălatul pe mâini este necesar, nu mai zic de necesități fiziologice.
Ghita Razvan
Ghita Razvan2 ani în urmă
Program de lucru prost organizat, lipsa dezvoltării reale a serviciilor online. Lucrătorii neinteresați sa își desfășoare activitatea egal și disciplinat cu toți unii dintre aceștia fiind "fara chef".
Irinel Balaianu
Irinel Balaianu2 ani în urmă
Prea puține informatii se ofera chiar și pe site. Pentru a depune o declarație trebuie completată o cerere!?!? Dosar cu șină și copii după documente!
Locații recomandate