/Bucuresti/Avocat

Avocat Tania Deac

Strada Dezrobirii 40, București 060988, România

Avocat Tania Deac
Avocat
4.8
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QF+49 București, România
+40 722 786 527
taniadeac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Oana
Dumitru Oana2 ani în urmă
Doamna Tania este cea mai buna și profi avocat! M a rezolvat intr un timp f scurt , The best!
Liviu ionel Constantinescu
Liviu ionel Constantinescu2 ani în urmă
Recomand si sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o pentru serviciile de calitate de care am beneficiat. Inca de la inceputul intrevederii noastre mi-a facut o impresie foarte buna doamna avocat Tania Deac. Procesul a decurs asa cum mi-am dorit si l-am castigat.
Inca odata recomand si cu siguranta orice problema voi avea voi apela cu toata increderea!
Diana Neață
Diana Neață2 ani în urmă
Serviciile doamnei avocat sunt pline de profesionalism si de asemenea dumneaei este o persoana foarte corecta, serioasa, calda, si foarte răbdătoare cu persoanele care nu cunosc atat de bine ceea ce au de facut. O recomand cu încredere si cu mult drag!
Ciprian Casian
Ciprian Casian2 ani în urmă
D-na avocat Tania Deac este un adevarat profesionist. Determinarea, seriozitatea si implicarea de care a dat dovada, au fost esentiale rezolvarii unei situatii personale delicate. Colaborarea noastra a fost reusita. Recomand cu incredere!
Ion pacala
Ion pacala2 ani în urmă
Va multumesc Doamna Avocat pentru ajutorul si profesionalismul Dumneavoastra!!! Un proces castigat cu ANAF-ul nu poate fi decat un succes al Dumneavoastra! Va recomand cu calcura!
Rodica Neagu
Rodica Neagu2 ani în urmă
Am colaborat cu d-na avocat Tania Deac în procesul de creștere a pensiei de întreținere a minorului, încheiat cu rezultat favorabil si cu recuperarea cheltuielilor de judecată. Este o persoană comunicativă, stie sa asculte persoana din fata, este atentă la detalii si o buna profesionistă. Ii multumesc pentru sprijinul acordat si o recomand cu mare placere.
Andreea Pirlogea
Andreea Pirlogea2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei avocat Tania Deac pentru sprijinul și profesionalismul acordat in procesul de divorț.Mi-a inspirat încredere m-a încurajat sa depășesc aceasta perioada dificila.Totul sa terminat repede și exact asa cum mi-a promis.O recomand cu drag!
Eugenia Fonea
Eugenia Fonea2 ani în urmă
Doamna avocat Tania Deac, un adevarat profesionist dedicat meseriei sale, un om cald si deosebit! O recomand cu incredere pentru profesionalimul sau! Multumesc pentru tot!
Locații recomandate