/Bucuresti/Avocat

Priboi si Asociatii - Despagubiri RCA accidente rutiere deces, vatamari - Recuperari creante

Intrarea Mărgelelor 13, București 062308, România

Priboi si Asociatii - Despagubiri RCA accidente rutiere deces, vatamari - Recuperari creante
Avocat
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R6+QP București, România
+40 740 233 840
priboisiasociatii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Petcu
Bogdan Petcu2 ani în urmă
Nota 10! Am apelat la Priboi si Asociatii pentru obtinerea de despagubiri din accidente rutiere cu deces deoarece sora sotiei mele a decedat intr-un accident auto acum cateva luni si aveam nevoie de cineva care sa ne indrume spre a obtine despagubiri pe RCA-ul celui vinovat. Domnii Priboi au fost foarte seriosi, corecti, i-au obtinut rapid banii ce i se cuveneau sotiei mele (in calitate de sora a decedatei), nu au cerut alte taxe, costuri, s-au deplasat pe cheltuiala dumnealor, asa cum ziceau si in contract. Eu ii recomand in caz de accidente rutiere! Doamne ajuta!
Gina Stefanucu
Gina Stefanucu4 ani în urmă
Sunt foarte seriosi cei de la Priboi si Asociatii. Am avut un accident auto cu deces, tatal meu a murit in accidentul rutier in drum spre Focsani, fara sa aiba nici o vina, iaar domnii de la Priboi si Asociatii ne-au ajutat cu toate actele, atat dosarul penal pentru cercetarea vinovatului, dar si dosarul pentru obtinerea despagubirii, mai ales ca vinovatul accidentului nu avea nici RCA. Am obtinut toata familia cateva sute de mii de lei, onorariul a fost de 15% cum a zis de la inceput. Sunt o firma buna, de cuvant!
Dorado Systems
Dorado Systems4 ani în urmă
Dotati cu o energie pozitiva si constructiva echipa Priboi si Asociatii, rezolva cazuri dificile si recupereaza cu succes creante pentru clientii ce apeleaza la priceperea si dorinta dansilor de a aplica legea in mod corect si eficient. Confortul oferit de o buna reprezentare in instanta sau in intocmirea corecta a documentatiei specifice ceruta in relatia cu autoritatile statului sunt principalele motive pentru care veti angaja Priboi si Asociatii.
Alexandru Groza
Alexandru Groza5 ani în urmă
Priboi si Asociatii sunt cea mai buna firma de recuperari creante din Romania! Am mai lucrat si cu alte companii, cu alti avocati dar nu se compara cu ei... sincer! Am o societate de transport rutier de marfuri si am avut vreo 4 debitoare care intarziasera la plata. In maxim doua luni trei dintre ele mi-au achitat integral, iar ultima este pe instanta si urmeaza sa primim sentinta pt ca am castigat procesul. Bravo, Priboi si Asociatii! Scurt, direct si la obiect, nu au cerut nimic inainte, doar procent din ceea ce am incasat, atat!
Cu stima, Alex Groza
Mirabela Cerneanu
Mirabela Cerneanu6 ani în urmă
Echipa de avocati de la Priboi si Asociatii formeaza cea mai serioasa firma de recuperari creante din Bucuresti si toata Romania! Am lucrat cu dumnealor acum vreo 2 ani si mi-au rezolvat relativ rapid problema - am platit doar onorariu de succes, in rest totul cum au promis!
Alina Scripcea
Alina Scripcea2 ani în urmă
Priboi si Asociatii sunt cea mai buna alegere pentru obtinere despagubiri accidente rutiere cu deces si vatamari! Au fost seriosi de la inceput, ne-au obtinut banii repede de la firma de asigurari, sume f. mari, cu cel mai mic onorariu de pe piata!
Noi suntem din Brasov dar accidentul rutier s-a petrecut aproape de Craiova, dupa ce ne intorceam de la niste cunostinte... Un teribilist a intrat pe contrasens si l-a ucis pe tatal meu, iar cumnatul a fost vatamat serios, avand ambele maini rupte si multiple vanatai. Priboi si Asociatii au fost mereu langa noi, ne-au sustinut in aceasta perioada dificila! Multumim inca o data Priboi si Asociatii pentru seriozitate si corectitudine!
Lucica Melinescu
Lucica Melinescu2 ani în urmă
Despăgubiri accidente rutiere rapide, de cea mai bună calitate, cu cel mai mic onorariu de succes din ţară! Recomand!
Sandu Traistariu
Sandu Traistariu2 ani în urmă
Super-multumit! Cel mai bun avocat accidente rutiere din Romania! Corecti, rapizi, raspund la toate intrebarile, ne-au ajutat sa obtinem despagubirile de la asiguratorul RCA foarte repede! Toata stima pt domnii Priboi!
Locații recomandate