/Bucuresti/Avocat

Avocat Magdalena Popeanga

Strada Daniel Barcianu bl. A2, ap. 78, int. 778, București, România

Avocat Magdalena Popeanga
Avocat
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HG+65 București, România
+40 722 811 665
avocat-divort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GG Dobre
GG Dobre2 ani în urmă
am rezolvat cazul impreuna foarte bine. ptofesionalism, raspuns prompt la intrebari, eficienta in procesul de transcrierea divortului. Recomand cu tarie sa folositi serviciile Dnei Avocat!!!! 5stele cu plus!
Germina ilas
Germina ilas2 ani în urmă
Am fast impresionata in mod deosebit de profesionalismul, amabilitatea, si raspunsul prompt la emailul prin care solicitam ajutor cu privire la obtinerea de documente oficiale din Romania. Doamna avocat Popeanga a facut ca navigarea prin miriada birocratica sa para usoara si a explicat succint, clar si la obiect pasii care trebuie urmati. Fara nici o ezitare, o recomand cu mare incredere celor care au nevoie de ajutor legal. O dovada ca inca mai exista avocati bine pregatiti si cu suflet in tara asta!
Cristian Tugui
Cristian Tugui4 ani în urmă
Cabinet de avocatura la standarde occidentale. Dupa ce am studiat ce firme de avocatura ar fi disponibile am decis sa aleg aceasta firma sa ma reprezinte in Romania pentru niste demersuri in vederea obtinerii unor documente. Preturi rezonabile stiute de la inceput, incheiat un contract de colaborare de la inceput unde fiecare parte stie care sunt responsabilitatile , excelenta comunicare unde in urma fiecarei etape incheiate mi- a fost trimis scan-ul dupa documentul obtinut , etc. Atat doamna avocat Popeanga cat si colaboratorii dumneaei au dat dovada de foarte mult respect, multa rabdare si mult, mult profesionalism.

Felicitari intregii echipe , recomand acest cabinet de avocatura oricui locuieste in strainatate si are de rezolvat anumite situatii in tara unde este nevoie de serviciile unui avocat. Totul s-a desfasurat online, nu a fost nevoie de prezenta mea in tara absolut deloc.
Anca Ticusan
Anca Ticusan2 ani în urmă
Am avut o situatie foarte dificila de rezolvat in Romania si Dna. Avocat a fost singura din multii alti avocati contactati care a reusit sa gaseasca o cale legala de rezolvare. Am fost foarte impresionata de profesionalismul si cunostintele sale juridice. Sint foarte multumita de rezultat si o recomand cu toata caldura
E A
E A2 ani în urmă
Toate cabinetele de avocatură la care am apelat au refuzat să îmi dea orice informație până nu îmi faceam o programare. Doamna Popeangă mi-a oferit detalii folositoare și m-a îndrumat chiar dacă nu eram clienta dânsei încă. M-a ajutat să rezolv o situație foarte delicată, din care nu știam cum pot să ies. Este o profesionistă și îi mulțumesc pentru ajutorul acordat. O recomand cu mare drag.
Ramona Morris
Ramona Morris2 ani în urmă
Calitate si profesionalism la nivel occidental. Mi-am petrecut destul de mult timp uitandu-ma dupa un avocat bun pentru divort. M-au ajutat cu toate actele si mi-au spus exact ce le trebuie pentru a face demersurile.
Se semneaza contract inainte de orice, deci costurile sunt stiute.
Mi-au trimis inapoi toate actele cat s-a putut de rapid. Daca voi avea nevoie de suport pentru orice altceva, o sa apelez din nou la ei.
Ion cristian robert
Ion cristian robert2 ani în urmă
Am apelat pentru inregistrarea certificatului de casatorie la Autoritatile Romane iar tot procesul a decurs excelent. Profesionalism 100% din partea amandurora. Superba experienta, preturi mici, receptivi, comunicativi, excelenti. Recomand cu caldura experienta si calitatea.
Marusia Butybv
Marusia Butybv2 ani în urmă
Situația mea a fost destul de complicata. Am avut noroc deoarece datorită Dna Avocat Magdalena Popeanga și restul colaboratorilor am apreciat foarte mult profesionalismul și în special corectitudinea cu care s a desfășurat și finalizat demersul dosarului meu. Eu va recomand cu mare drag. Adresați vă cu cea mai mare ÎNCREDERE. VĂ mulțumesc din nou pentru atenția acordată.
Locații recomandate