/Bucuresti/Avocat

Societate Profesionala de Avocati Cuculis si Asociatii

Str. Vaselor Nr. 16 Parter Sector 2, Punct Reper - Calea Mosilor, București 030167, România

Societate Profesionala de Avocati Cuculis si Asociatii
Avocat
4.2
439 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+MM București, România
+40 722 298 011
indrumari-juridice.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Dudau288 zile în urmă
Buna ziua,
Mulțumesc domnului avocat Mandisodoza Phillip pentru sprijinul acordat în soluționarea dosarului și recomand călduros echipa domnului avocat Cuculis ,sunt profesioniști.
Andra Daniela
Andra Daniela2 ani în urmă
Av. Mandisodza Phillip foarte placut ca om, explica pe intelesul tuturor problema, implicat desi foarte ocupat! Recomand cu drag
TheCherykutza
TheCherykutza2 ani în urmă
Am venit la aceasta firma, pt un apel la un proces penal. Avusesem deja fondul, cu un alt avocat, si din pacate primisem o pedeapsa mare, cu inchisoarea. Imi pierdusem speranta de a gasi o solutie favorabila.
Aici, l-am intalnit pe dl avocat Sfetcu Sorin, un om extraordinar. Toata echipa este minunata, toti s-au implicat enorm in procesul meu, in gasirea de soluții pentru mine. Sunt oameni buni, sufletisti, iti inteleg situatia, dau dovada de empatie, seriozitate si profesionalism.
Dansul m-a chemat la sedinte cu echipa, m-a implicat in discutii, mi-a dat sfaturi si m-a incurajat , fiind increzator in reusita noastra. Si acum, dupa proces, dl avocat Sfetcu ma suna si se intereseaza de situatie si se asigura de buna continuitate a acesteia.
Am castigat apelul, si odata cu acesta si libertatea mea.
Recomand cu incredere aceasta firma, pe dl avocat Sfetcu Sorin, cat si intreaga echipa.
Eu voi reveni cu incredere de fiecare data si voi recomanda aceasta firma serioasa, tuturor.

PS: Am dorit sa mai scriu ceva, pentru ca am observat multe recenzii negative.
Observ ca acele recenzii sunt de fapt niste mesaje incoerente, scrise parca "la misto", fara subiect si predicat, doar amenintari, improscari cu noroi si defaimari, postate de oameni la fel, care cred ca nu au fost adevarati clienti ai acestei firme. Majoritatea vizeaza banii sau faptul ca nu au fost sunati zilnic de avocati.
Dragilor, un avocat costa, onorariul este in functie de complexitatea cazului (sunt multi avocati necunoscuti care au onorariu mai mare, va spun din proprie experienta).
Munca unui avocat consta in cercetare, studiere a dosarului, a legilor, a altor dosare si procese reprezentative, nu doar faptul ca se prezinta la instante. Un om rational intelege aceasta munca si nu cere cu disperare telefoane de la avocat, intr-una. Am vazut unele profiluri ale celor care au postat astfel de recenzii si imi mentin părerea: acestia nu au fost adevarati clienti...
Ioana Popa
Ioana Popa2 ani în urmă
Am avut cea mai proasta experiența din viața mea. Implicare 0, când procesul ar fi fost câștigat din start, lipsa de profesionalism, lipsa de integritate. Daca vi se recomanda Dragoș Lipan de la aceasta societate, fugiți!!!! Sau ....convingeti-va singuri! Nu recomand sub nicio forma
Petrica Ionita
Petrica Ionita2 ani în urmă
As dori sa mulțumesc echipei de avocați de la Firma Cuculis si Asociatii, dar in mod special Doamnei Av Daniela Ciobanu.O persoana pe care nu am avut plăcerea sa o întâlnesc, dar care a reușit sa mi aducă increderea și speranța ca în România, încă mai existe șanse sa se facă dreptate. Nu exista cuvinte sa o pot recomanda și aprecia suficient. Va mulțumesc încă odată pentru profesionalismul și implicarea pe care ati arătat o.
Ioan Dinca
Ioan Dinca2 ani în urmă
Au câștigat un proces pt executare silită a soției mele.Sunt f buni ca avocați aveți încredere în dumnealor.Nu știu să postez hotărârea judecătorească dar poate reușesc să vedeți că e adevărat.Sunt mai bătrân un pic Cu respect tuturor.
IONUT-GABRIEL HRENIUC
IONUT-GABRIEL HRENIUC2 ani în urmă
Bună ziua. Am apelat la aceasta societate cu încredere pentru o executare silita, redeschisa după 3 ani și câteva luni. Îl am avocat pe domnul Mădălin Penciu. Cu Dumnezeu înainte. Am încredere.
Gabriel Radu
Gabriel Radu2 ani în urmă
NU RECOMAND! Un excroc care cere foarte multi bani su nu rezolva nimic. NEPROFESIONISTI!!! Ps: Nu va este rusine?! V am platit onorariul de 11000 lei si alti 10000 mii lei ce m ati pus sa mai platesc😡 A ti pierdut un proces usor din cauza lipsei de experienta a avocatilor’’ (manechine) pe care le aveti. Esti doar un excroc ce isi face reclama la tv,si foarte obraznic.❗️❗️❗️.RUSINE!!
Doina Darius
Doina Darius2 ani în urmă
Desi vad ca se scriu lucruri care imi par aberante concret ca nu au putut lua legatura cu aceasta casa de avocatura experienta mea a fost pozitiva si pe intelesul tuturor a decurs rapid.

Concret am avut o problema am scris dlui Cuculis pe whatsapp mi a raspuns extrem de rapid avand in vedere ca mi a spus ca era la judecatorie in circa 20 min dupa care a 2 a zi m au programat la biroul acestora pt.a demara actiunea!
Recomand oameni seriosi si de calitate!
Locații recomandate