/Constanta/Atelier de dezmembrari auto

AutoBest Service

Bulevardul Aurel Vlaicu, Constanța, România

AutoBest Service
Atelier de dezmembrari auto
3.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J64+QQ Constanța, România
+40 748 502 664
serviceuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sacy Corneliuus
Sacy Corneliuus2 ani în urmă
Mirela Streinu
Mirela Streinu4 ani în urmă
Ne.au ajutat. Se rupsese cureaua la masina si si.au lasat treaba lor sa ne ajute pe noi ca eram cu copilu in masina. Oamenii foarte ok
Gh.d grigore
Gh.d grigore4 ani în urmă
Reparatii de calitate, preturi cam mari.
Marian Maceac
Marian Maceac4 ani în urmă
Tatoo2015
Tatoo20155 ani în urmă
Dupa o revizie la ei am inceput sa vad pete de ulei sub masina. Fiind in concediu la mare distanta de Constanta am mers la un service din Cluj. Acolo mecanicii mi-au aratat ca baia de ulei a fost inlocuita cu una veche, sparta si reparata cu poxipol. Daca ar fi fost sparta de mine inainte de a intra in service ar fi trebuit sa fiu informat.
Ulterior am aflat ca in acelasi atelier au fost inlocuite si radiatoare .
Nu incaseaza cu card= probleme financiare.
Recomand sa evitati
Alexandru - Catalin Durac
Alexandru - Catalin Durac5 ani în urmă
NU VA DUCETI AICI ! Motivul : mi am dus masina pe casco si ...
Am asteptat aproape 3 luni sa inceapa reparatia si dupa reparatie care a durat 1 saptamana (iar ei au estimat reparatia in 24 de ore )au vrut sa mi lase masina cu manerele zgariate si ornamentul de la boxa spart in conditiile in care, atunci cand am dus masina nu avea aceste lucruri stricate . Seful de service are o atitudine infecta si nu stie sa si informeze clientii cand apar anumite intarzieri ( "mi a fost anulata comanda pentru usa " asa a spus el , dar a fost nevoie sa ma duc la ei ca sa fiu instintat in acest lucru desi aveau numarul meu de telefon ). In plus l am chemat dupa reparatie sa i arat ce mi au stricat si i am aratat butonul de la usa care era spart si ma intreba ca un oligofren ce are ??? In timp ce se uita la el si dadea cu degetul . Sfatul meu este sa evitati acest service . Va duceti masina cu o lovitura si va gasiti masina de dus la rabla . Nu mai pun la socoteala ca am luat masina plina de praf in interior si pe afara plina de zoaie ca "au spalat o putin cu furtunul ( asa mi au zis )" Si povestea continua dar deja am scris prea mult despre acest service de 2 lei
Mihaela Dascalu
Mihaela Dascalu5 ani în urmă
Best Tek
Best Tek7 ani în urmă
(Tradus de Google) Owner este un artist înșelătorie total. Nu acceptați cărți de credit sau ajutor dacă nu sunteți cu documente românești. Dublează costul pentru piese cu un timp lung de livrare. Dacă rămâneți blocat aici, luați singur piesele și mutați mașina într-un loc mai bun din centrul orașului. Are 2 mecanici de top acolo, dar cu un management oribil, mai bine evita locul dacă poți.

(Original)
Owner is a total scam artist. Won't accept credit cards or help if you're not with Romanian documents. Doubles the cost on parts with long delivery time. If you're stuck here, get the parts yourself and move car to better place downtown. He's got 2 top mechanics there but with the horrible management better avoid the place if you can.
Locații recomandate