/Constanta/Atelier de dezmembrari auto

Bardi Auto - Constanţa

Șoseaua Mangaliei Nr. 80A, Constanța 900082, România

Bardi Auto - Constanţa
Atelier de dezmembrari auto
4.4
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J2G+WP Constanța, România
+40 241 607 070
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius V Istratie
Marius V Istratie2 ani în urmă
Bine aprovizionati, preturi bune si expeditivi.
Ginel Cristea
Ginel Cristea2 ani în urmă
Magazin aprovizionat cu...de toate pentru toate mărcile și buzunarele. În plus, am avut parte de un vânzător bine pregătit, amabil, care mi-a dat sfaturi utile cu privire la piesele necesare pentru reparația pe care urma să o fac și a avut răbdarea să răspundă la toate întrebările mele. În plus, piesele nefolosite le-au primit retur fără întrebări și mi-au returnat banii
Ionut Razvan Soacate
Ionut Razvan Soacate2 ani în urmă
Băieții de la recepție excelenți.
Am găsit mereu ce am avut nevoie
Iulian Iva
Iulian Iva4 ani în urmă
Angajati sunt ok , in magazin gasesti multe piese pe stoc , problema lui este la fel ca a magazinului UNIX ,clientul de rand nu beneficiaza de nici o reducere si cumpara piesele la pret mare (cel dupa site) ,doar magazinele de piese auto si probabil uni mecanici ,beneficiaza de reduceri .
Si aici aceeasi problema ,2 capete de bara (acelasi tip) sunt mai scumpe cu 100 de lei decat la concurenta .(Autokarma sau Epiesa)
Cand esti cu masina ridicata pe elevator ,poate nu te mai uti la bani ,ii dai sa iti repari masina mai repede ,dar daca nu este graba, sunt magazine cu aceleasi piese dar mai ieftine.
Alaghanina2
Alaghanina22 ani în urmă
Multă seriozitate și profesionalism!
Recomand cu incredere!
Bogdan GRADINARU
Bogdan GRADINARU2 ani în urmă
Un magazin foarte bun cu multe piese pe stoc singurul lucru minus pe care il pot spune este ca sunt unele piese cu un pret mult prea mare fata de pretul pietei. Personalul de la vanzare sunt super Ok.
Laurentiu Mihai
Laurentiu Mihai2 ani în urmă
Un magazin cu piese auto unde poți găsi multe dintre piesele de care ai nevoie. Angajații sunt pregătiți suficient pentru a căuta și găsi piesa care ți se potrivește. Dacă ți-au dat o piesă asemănătoare dar nu se potrivește exact, poți primi banii înapoi sau piesa corectă, dacă mai ai nevoie de ea. Prețurile pot fi mai mari, la unele produse, față de concurență, problemă care apare la orice magazin. Locuri de parcare de obicei suficiente. Se poate face plata cu cardul.
Sinan Izet
Sinan Izet2 ani în urmă
În materie de piese auto găsești cam tot ce ai nevoie. Dacă nu este pe stoc ți se aduce la comandă și băieții se mișcă chiar foarte repede. Deci un magazin de piese auto ok
Locații recomandate