/Constanta/Atelier de dezmembrari auto

RIZ AUTO SERV SRL

Strada Răscoala din 1907 5A, Techirghiol 906100, România

RIZ AUTO SERV SRL
Atelier de dezmembrari auto
4.4
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H5Q+2C Techirghiol, România
+40 766 267 530
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Theodor Daniel Dinca
Theodor Daniel Dinca2 ani în urmă
Am avut o problemă cu bușonul de scurgere de la baia de ulei. Asta din cauză că acum un an am schimbat baia, iar mecanicul (nu știu din ce motiv) mi-a pus o șaibă din aluminiu, și nu din cupru. Anul ăsta, n-am mai schimbat și șaiba, gândindu-ma că e baia nouă și n-are ce să se întâmple. Așa că am schimbat uleiul și am plecat în concediu. Toate bune, dar după o noapte, am găsit o mică baie de ulei sub mașină. Mi-am dat seama de unde e problema, așa că am căutat pe Google un service auto în zona Eforie Sud. În scurt timp, i-am găsit pe acești băieți în Techirghiol. Am sunat și am mers în dimineața următoare. Deși aveau lucrări mai ample de terminat, m-au ajutat chiar a doua zi. Și la un preț absolut decent. Le mulțumesc pt promptitudine, profesionalism și atenția la detalii. Recomand.
Cezar Haratu
Cezar Haratu2 ani în urmă
Recomand Riz Auto Serv SRL pentru următoarele argumente:
1.profesionalism și promptitudine;
2. echipa este construită pe FAPTE , din oameni de acțiune;
3.dedicare de timp și implicare promptă în remedierea problemei;
Concluzia este simplă: Visit the place if you need!
Valentin Linca
Valentin Linca2 ani în urmă
Un alt țepar la drumul mare! Pt o așa zisa încărcare cu freon, 450g, m-a taxat cu 200 de lei! Nu am nicio garanție că s-a încărcat efectiv freon in instalație.
Morarescu Manuel
Morarescu Manuel2 ani în urmă
La telefon nu prea am fost convins de ce voi gasi acolo, dar in criza de timp am fost oarecum fortat sa ajung acolo, dar nu regret deloc!!! Seriozitate, profesionalism si foarte de treabă! Am fost servit foarte repede! Multumesc si recomand cu incredere!!!!
Mihaela Chihaia
Mihaela Chihaia2 ani în urmă
Am venit cu rulota la Tuzla de Paște și s-a stricat masina, am sunat a doua zi de Paște și urmatoare zi de dimineața ne-au tractat mașina, au făcut diagnosticarea și au comandat piesele in aceeași zi, iar următoarea zi am primit mașina reparată, plus niște recomandări ulterioare.
Recomand cu încredere!
Paraschiv Eliza
Paraschiv Eliza4 ani în urmă
Baieti profesionisti si cu simt de raspundere. Service-ul este foarte curat si organizat. Noi suntem multumiti de servicii si vom reveni. Auto in cauza Ford Focus 1.8 tdci dignosticare schimbat supapa Egr, mentenanta turbo si calibrat electronica toate realizate cu un mare grad de responsabilitate
Luca Picovici
Luca Picovici5 ani în urmă
Personal foarte bun, calificat, de incredere.
Ne-a rezolvat directia electronic si automat cu o tehnologie superioara.
Au posibilitatea de a ridica 2 masini in garajul unde se lucreaza.
Garajul e deschis, poti vedea cum se lucreaza.
In perioada de asteptare puteti sta pe scaune la masa.
Doar sa nu stati lipiti de mecanici cand acestia lucreaza!😉
Claudiu Tudoran
Claudiu Tudoran2 ani în urmă
Am sosit la mare cu familia dupa 850km si am ramas fara compresorul de la climă (mazda 6 gg 1.8 ) implicit fără încărcare și răcire motor.
După multe căutări pe internet , bani și timp pierdut cu mecanici superficiali , la RIZ AUTO parca am gasit o familie care ma ajutat fără ezitare din prima secunda in care am sunat.
Serviciile calitative și rapide , sunt foarte multumit !
Recomand tuturor cu cea mai mare incredere iar dacă rămâneți în pană la mare nu va pierdeti timpul si banii ca mine , sunati in primul rand la RIZ AUTO SERV !!!
Locații recomandate