/Constanta/Atelier de dezmembrari auto

Iulius Service Auto Constanta

Str Interioara 4 Incinta Farmavet, Constanța 900330, România

Iulius Service Auto Constanta
Atelier de dezmembrari auto
4.3
804 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HHX+2J Constanța, România
+40 722 303 140
iulius-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patricia Morenci
Patricia Morenci2 ani în urmă
Am avut o problema cu masina cand am ajuns in Constanta, noi suntem din Timisoara. Baietii de la Iulius service ne-au ajutat intr-un timp relativ scurt si am ajuns cu bine acasa, asta e important. Cu siguranta in sezonul estival sunt full, dar daca cautati un service in Constanta, ii recomand!
Ionuț Țigănuș
Ionuț Țigănuș2 ani în urmă
Niște jepcari, să fiu sincer! M-am prezentat la dânșii cu o Mazda 6 GH pentru schimbarea curelei de distribuție despre a cerui manoperă am fost informat că mă va costa aproximativ 450-500 lei. După două zile, când am revenit să îmi iau mașina, am aflat că trebuie să mai achit încă 400 lei în plus, pe motiv că distribuția nu a putut fi schimbată pe sus și au trebuit să demonteze planetara (nici măcar nu mi-au dat un telefon sau sms). Mai și țipa mecanicul la mine că "ba ce greu se schimbă piesele la Mazda". Mă rog... am achitat și am plecat mâhnit.
Nu recomand.
Apropo, după 2000 km am fost nevoit să schimb simeringul de la arborele cotit fapt ce necesită și schimbarea curelei de distribuție pentru că ajunsese ulei pe ea. Am fost la alt servis, totul ok, nu a fost nevoie să se demonteze nimic altceva... Manoperă 400 lei.
Trageți voi concluziile.
P. S. Când am revenit după mașină era în parcare, cu geamurile deschise, plină de praf și scrum de țigară, plasticul de la oglinda șoferului spart...
Dragos negroiu
Dragos negroiu2 ani în urmă
Am fost la acest service cu un VW Passat B8 si nu pot spune decat ca sunt NEPROFESIONISTI. Cutia de viteze avea un mic zgomot. Mi -au spus ca trebuiesc schimbati rulmenții de la cutia de viteze. I-am comandat si i-am schimbat tot la acesti " domni ". Dupa reparatie, surpriza....acelasi zgomot. M-am adresat patronului, la care acesta mi-a raspuns ca el este foarte multumit de calitatea lucrarii, ca ei au schimbat rulmentii.
În concluzie, am platit 3.000 de lei si masina este la fel ca inainte.
SUNT TOTAL NEMULTUMIT ȘI INDIGNAT DE SERVICIILE ACESTUI SERVICE. NU RECOMAND !
Blackbeard x
Blackbeard x2 ani în urmă
Un service unde iti poti lasa linistit masina stiind ca este pe mainile unor profesionisti. Dl Costel, Dl Gigi, Dl Bili si Dl Razvan: niste oameni de calitate, care au comunicat cu mine, m-au informat mereu pe parcursul lucrarilor la masina, mi-au dat sfaturi si recomandari. Acum masina merge brici, multumita lor. Lucrarea a fost una complexa (inlocuire cutie transfer, inlocuire burduf planetara, schimbat ulei diferential fata si spate+cutie de viteze) iar costurile au fost mai mult decat decente.
Va recomand acest service si va recomand sa aveti rabdare, pentru ca fiind un service cautat, este de obicei aglomerat. Le multumesc baietilor care s-au ocupat de santa fe-ul meu si le transmit sanatate si mult spor!
Razvan.
Ion Cristian Tache
Ion Cristian Tache2 ani în urmă
Un service în care îți poți lăsa , verifica și repara mașina cu încredere. Băieți de nota 1000 și țin pe această cale să le mulțumesc: domnului Viorel super mecanic , domnului Billy și domnului Costy . Mi-ați făcut fiara să meargă tot timpul 😉! Mult succes în continuare Iulius Service!
MGT ›
MGT ›2 ani în urmă
Este putin aglomerat dar clientii sunt serviti fiecare cu atentie si profesionalism. Este necesar sa te programezi din timp si sa ai rabdare. Spor la cheltuit bani 😅.
Ion L
Ion L2 ani în urmă
Servicii ireproșabile de foarte bună calitate într-un cuvânt profesioniști.
Am schimbat distribuția completă,plus pompa apă și pompă ulei la VW Golf 6 1,4 TSI 90kw/122cp,am luat legătura cu ei prin WhatsApp eu fiind plecat din țară, le-am dat detalii despre mașină și ce reparații vreau să fac am convenit de comun acord cu ei să procur eu piesele nu au avut nimic de obiectat și asta este de apreciat bravo lor, când au venit piesele comandate soția cu nepotul au dus mașina la ei la ora și data stabilită s-au ocupat de mașină foarte profesionist efectund lucrarea de foarte bună calitate, m-au ținut la curent pe WhatsApp despre starea mașini tot timpul, bravo lor și pe viitor în cazul care mai am nevoie voi apela la ei fără niciun fel de ezitare,Mult succes ! Good job! Keep up!👍👌
Dănuț Gurău
Dănuț Gurău2 ani în urmă
Mulțumesc echipei de profesioniști, care s-a ocupat de problemele mașinii. Recomand Iulius Service Auto Constanța!
Locații recomandate