/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

AD Garage Valeo Import-Export Srl

Bulevardul Bucureștii Noi nr. 146-148, București 032451, România

AD Garage Valeo Import-Export Srl
Atelier de dezmembrari auto
4.1
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2VM+67 București, România
+40 721 676 835
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana De Gennaro
Adriana De Gennaro2 ani în urmă
Folosesc aceasta unitate o data pe an pt ITP. Preț competitiv, similar altor unități. Inspecția se desfășoară rapid, poti lasă mașina acolo și face câteva cumpărături la Lidl-ul din vecinătate sau poți rămâne în sala de așteptare. Dimineața nu este aglomerat.
Dendea Cosmin
Dendea Cosmin2 ani în urmă
Au uitat sa strângă furtunul de la lichidul de frână după ce a fost schimbat atunci nu aveam cum să îmi dau seama pentru ca din cauza pompei de abs nu venea lichid pe acea conductă , după ce am schimbat si pompa la alt service acolo s-a constatat că furtunul stânga față de la etrier nu era strâns si arunca lichid
Raducu Serban
Raducu Serban2 ani în urmă
Prima data cand am fost la ei,am zis ca totusi sunt seriosi.
Am cumparat piese in valoare de 750 lei si montajul a fost 720.Zilele trecute am schimbat placute fata si spate,le am cumparat cu 180 lei si doar manopera la ei a fost 345 lei.
Ionut Ganea
Ionut Ganea2 ani în urmă
Oameni foarte ok, desi nu se fac programari nu am asteptat mai mult de 5 minute pana a fost bagata masina pe rampa (ITP). Spre deosebire de alte locuri in care am mai fost, chiar pareau ca se uita putin la ea.
Axinte Mihai
Axinte Mihai2 ani în urmă
Update 25.05- “reparația “ lor nu a ținut, rectificarea a fost făcută greșit și a trebuit sa schimb toată baia. Las și câteva poze cu transpirația despre care vorbește domnul.
Fugiți cât mai puteți !
Am vizitat acest service pentru un “amărât “ de schimb de ulei.
După o săptămâna am constatat ca pierd ulei, menționând faptul ca am folosit mașina doar in weekend. Imi asum vina ca nu am verificat la virgula acest lucru dar m am bazat, orbește se pare, ca doar nu am schimbat uleiul in colțul străzii la nea Ionica. Având in vedere ca service-ul era închis in acel moment, am fost in alta parte pentru a constata defecțiunea. Concluzia ? Filet baie ulei stricat.Soluția ? Schimb baie ulei. Practic mecanicul a forțat șurubul, văzând ca acesta nu se infileteaza pana la capat, m a lăsat sa plec cu aceasta scurgere.
Am revenit la acest service pentru a cere explicații, am fost pus sa aștept 5 ore pentru ca nu am avut programare și m au pus sa las mașina...ca o vor rezolva ei. O singura mențiune am avut, sa fiu anunțat când mașina intra pe rampa ! Evident ca acest lucru nu s a întâmplat și patronul, un arogant care avea răspuns pentru orice, încerca sa-mi spună ca eu am fost anunțat de către fata de la receptie de viitoarele probleme ce vor apărea la acel șurub, care trebuia schimbat. O minciuna la fel de mare ca nesimtirea acestui patron, care a uitat ca in acea zi, el mi a încasat banii. Penibil ! Văzând ca se îngroapă in afirmații care erau demontate cu ușurintă de mine, problema a fost rezolvată printr-o “cârpire “ ca sa spun așa.
Cu nesimțire și cu un tupeu fantastic, am fost rugat sa achit factura cu reparația, lucru pe care l am refuzat. Cu alte cuvinte, a încercat-o și el.
Pierderi ? 2 litri de ulei, o zi întreaga, nervi întinși la maxim și confruntarea cu cel mai slab pregătit personal, de la patron pana la ultimul mecanic.
A B G D
A B G D6 ani în urmă
Din păcate orice Operațiune se efectuează numai in baza unei programări. In cazul meu au fost probleme cu ora programată și după ce ca au încurcat ora mai ca ma făceau pe mine vinovat de încurcătura respectiva. Operațiunea in sine a decurs ok și au fost destul de ok cu solicitările pe care le-am făcut.
Iulian Matei
Iulian Matei2 ani în urmă
am făcut ITP-ul in aceasta locație. foarte ok domni
Corneliu Musetoiu
Corneliu Musetoiu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, aroganța, imposibilitatea de a verifica ce și cum lucra mecanicii la mașină. Mașinile sunt "reparate" pe repede înainte fără a face o diagnoza corecta. Se lucrează ceva gen vii cu o problema și pleci cu doua. Nu se face o recepție a vehiculelor la intrare în service. Am plătit kit de distribuție complet și am avut surpriza neplăcută sa găsesc vechea curea de distribuție deci domnii umbla cu cioara vopsita. În concluzie dacă aveți o problema mai nasoală la mașină și țineți la masina voastră ocoliți acest service! PS: Sunt la a doua dezamăgire cu acest service! Deci confirmă!
Locații recomandate