/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Service smart

Strada Mălureni 5A, București, România

Atelier de dezmembrari auto
4.5
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6H4+92 București, România
+40 735 768 543
servicesmart.wix.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucas Florin
Lucas Florin2 ani în urmă
Cel mai bun mecanic Smart din tara !
Teasca Danut
Teasca Danut2 ani în urmă
Cel mai tare smartist din istorie!
Recomand
Vasile Constantinescu
Vasile Constantinescu2 ani în urmă
Laur este un superprofesionist, foarte serios si priceput
Doveionut Doveionut
Doveionut Doveionut2 ani în urmă
Acest om,in primul rand rand minte foarte mult,dupa 2 zile in care nu a facut nimic la masina imi zice ca ii pune testerul si daca nu stie de unde este problema ma trimite el la altcineva.nu apelati la serviciile lui.
Cristina Florea
Cristina Florea2 ani în urmă
Un loc în care pasiunea, profesionalismul, corectitudinea și cinstea fac timp și sfaturilor, și poveștilor, și prieteniilor. Dovada clară că "omul sfințește locul"!
Myu Shy
Myu Shy2 ani în urmă
A fost experienta absolut groaznica. Persoana numita "Laurentiu" a dat dovada de o lipsa totala de bun simt si profesionalism in toata interactiunea, pe care am avut-o cu dansul.
Pe langa ca mi-a tipat in fata si a avut o criza de nervi " ca l-am apelat in afara orelor de program", dupa ce mi-am lasat masina pentru a fi reparata si pe urma, cand a vazut ca n-o poate face, mi-a pus-o pe strada, fara instiintarea si acordul meu ca proprietar IN PREALABIL.

Daca doriti sa aveti experiente tot de aceleasi calibru, va rog duceti-va, dar in rest nu l-as recomanda nici dusmanilor.
Vale Radomir
Vale Radomir2 ani în urmă
Nu mi s-a parut deloc profi, nu a avut o atitudine adecvată si mi-a diagnosticat greșit problema pe care o aveam la mașină. Am fost nevoit sa ma duc la un alt service. Nu recomand.
Gheorghe cristian
Gheorghe cristian2 ani în urmă
Singura experienta a fost neplacuta cu acest domn. Am tinut vreo 2 - 3 saptamani masina pe acolo , cred ca fara a se uita la ea. Nu pornea mereu. Din cauza unui contact imperfect la un pin pe calculator. Mi-am dat seama singur de problema pana la urma si am rezolvat-o in alta parte cu 100 de lei. Deci daca te grabesti, ai diesel sau nu te cunosti cu el...ia-ti un termen de o luna pana iti repra masina, daca o repara.. Intre timp am vandut smartul.
Locații recomandate