/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

CSGauto.ro

Bulevardul Energeticienilor 80, București 032092, România

CSGauto.ro
Atelier de dezmembrari auto
3.5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C45R+4W București, România
+40 721 479 812
csgautoro.business.site
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps CSGauto.ro
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Gaftoneanu
Eugen Gaftoneanu160 zile în urmă
M am dus la ei cu un cardan modificat care avea nevoie de echilibrare .Desi un pic reticenti la inceput ,pentru ca era o lucrare facuta de alcineva necunoscut pentru care nu putea da garantie ,s au apucat si mi l au echilibrat .Masina merge bine ,problema rezolvata Multumesc CSG 🙂
Ionel Baltag
Ionel Baltag1 an în urmă
in 2018 am echilibrat un cardan si a fost ok.
astazi , 06.04.2021 , am fost din nou la ei si constat ca s-au pus pe jecmaneala . A ajuns la programare la ora stabilita si i-a fost transmis delegatului pretul de 3000 de lei.
Am fost de acord , dar totusi comparand cu pretul din 2018 era de cateva ori mai mare motiv pentru care am cerut si un deviz.
dupa primirea devizului am constatat cat de neseriosi au ajuns si atasand poza devizului puteti decide si singuri daca vreti sa le calcati pragul.
Studiati cu atentie pretul la piese !!!
Dan PUIU
Dan PUIU2 ani în urmă
Merg aici de cel putin 5 ani, in medie cu 12-15 autoturisme pe an . Cum cei din familie si prietenii apropriati apeleaza la mine cand au probleme, la partea de mecanica sunt multumit de dansii. Am mai vazut review-uri negative, fapt care m-a impins sa scriu aceste cuvinte, insa sunt convins ca sunt genul de oameni care nu stiu exact unde se pune uleiul de servo-directie la un motor sau categoria a caror masini intampina probleme doar din cauza ocuparii spatiului dintre volan si scaunul soferului.

Pe scurt, sunt foarte multumit, merg in continuare aici si fiind un review public, tin sa il felicit public prin aceasta cale pe seful de service GIGI. Din pacate, tot mai putini oameni bine pregatiti ca el in mica noastra Romanie !
Bogdan Blindea
Bogdan Blindea2 ani în urmă
S-a stricat macaraua de la geam, am fost la ei sa mi-o schimbe, piesa noua, toate bune si frumoase dar dupa ceva timp am realizat ca dupa ce au schimbat macaraua daca deschideam geamul si inchideam usa, geamul se misca si se lovea de un metal in interiorul usii. M-am dus la ei, am deschis geamul am inchis usa, au auzit si ei zgomotul produs pentru ca macaraua nu tinea geamul fix si au dat din umeri ca nu stiu ce sa faca, cum m-am dus asa am plecat...
D R
D R3 ani în urmă
Am apelat la acest service pentru ca era aproape de mine , mi-au evaluat masina si mi-au zis ca am problema la elecroventilator dar trebuie sa merg la un electrician deoarece trebuie o verificare mai amanuntita. Am fost si mi-au zis ca intr-adevar asta era problema dar ma costa foarte mult piesa, asa ca am revenit inapoi. Mi-au zis ca au gasit un inlocuitor de 426 lei si mi-au zis ca pot fi sanse sa nu se potriveasca. Am lasat masina la ei si am plecat , sunandu-ma ulterior ca este o problema si nu se potriveste piesa , Dupa doua zile am mers la alt service auto si mi-au zis ca piesa este noua, curata si a fost schimbata de maxim 1 saptamana , Ei bine au luat elecroventilatorul original al masinii si mi-au lasat chinezaria ordinara :)
Radu Mihai
Radu Mihai3 ani în urmă
Se misca bine dar asigurati-va ca v-au pus toate piesele. Daca nu intrebam ce mi-a facut plecam cu o piesa de la arc lipsa. A trebuit sa -l demonteze din nou sa puna piesa lipsa. Per total nu am avut probleme dupa reparatia lor
George-Sorin Bucur
George-Sorin Bucur5 ani în urmă
Am apelat la acest service anul trecut in toamna pentru ca-mi intra apa in masina. Am plecat cu banii pe reparatie luati, fara bon fiscal, cu o piesa din plastic rupta si cu un surub lipsa. La prima ploaie apa a patruns din nou in masina asa ca am fost nevoit sa merg la alt service, unde mecanicul a stiut exact unde sa se uite si ce garnitura sa inlocuiasca. Pe viitor, daca nu stiti cum sa remediati anumite probleme, ar fi corect din partea voastra sa spuneti asta, nu sa luati bani pentru ceva ce nu ati facut.
Liviu Florin
Liviu Florin6 ani în urmă
As da 0 stele, dar nu exista aceasta optiune. Am dus masina sa-mi schimbe simering-supape. Masina nu scotea fum, mergea bine, singura problema era ca pierdeam cam 600ml de ulei/1000km. Au desfacut chiuloasa, au schimbat simeringuri, iar dupa ce au montat tot la loc masina scoate foarte mult fum si pierde ulei vazand cu ochii. Service-ul urmareste doar profit si nimic altceva, iar calitatea serviciilor lasa de dorit. Fugiti de acest service !
Locații recomandate