/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Reparatii cutii de viteze automate

DNCB 1, București, România

Reparatii cutii de viteze automate
Atelier de dezmembrari auto
4.3
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXQ8+3G București, România
+40 764 791 974
reparatii-cutiiautomate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cojocaru Alexandru
Cojocaru Alexandru2 ani în urmă
Mulțumesc de ajutor, recomand!
Vasile Cin
Vasile Cin2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni pentru ca patronul tratează clienți ca niște animale nu știe să vb civilizat și mai ales cu o femeie, sfatul meu Cautati alți cu experienta și sa știe sa fie Patron Civilizat
Matei Alexandru
Matei Alexandru9 ani în urmă
FOARTE SERIOSI si FOARTE RAPIZI.
Am vorbit la telefon (hai sa incerc si aici), am programat constatarea pentru urmatoarea zi si seara am plecat cu masina pe roti.
Preturi foarte decente. Am discutat cu multi si-mi cereau cat nu face masina.
Piese noi (norocul meu ca aveau pe stoc).
Masina merge impecabil.
Am avut probleme la cutia de viteze automata si calculatorul cutiei dar s-a rezolvat in 5-6 ore cu constatare GRATUITA, demontat, reparat, montat.
Mergeti aici cu toata increderea.
Marius Buzoescu
Marius Buzoescu2 ani în urmă
PROFESIONISTI!
Incep comentariul prin a le aduce multumiri inca o data si pe aceasta cale! Detin un Citroen C5 Exclusiv, motor 2,0 diesel, cutie automata in 6 trepte, AISIN AWTF-80 SC. Cutia functiona normal pana la schimbarea din treapta a treia catre treptele superioare, când nu mai cupla si motorul se tura in gol, accelerand. Din toate cautarile pe Google, oferta acestei firme a fost cea mai avantajoasa ca pret si, fiind din Arges, am optat pentru reparat cutia la ”banc”, adică am demontat-o in Arges (multumiri si celor de la service FREE CAR EXPERT- Albesti de Arges, pentru ajutorul oferit) si le-am dus-o la atelier dimineata la prima ora. Asa cum discutasem telefonic, mi-au reparat-o in aceeasi zi. La ora 18.00 a fost gata.Cutia functiona impecabil, numai ca aparuse o alta problema la ea. Când era rece, la pornire nu cupla treapta a patra din prima. ”Patina” prima data, dupa care functiona perfect. Am sunat inapoi si le-am spus despre problema. Aici as vrea sa remarc un detaliu foarte important. Stiind cu ce te poti confrunta in legatura cu ”garantiile” oferite dupa reparatii, am fost impresionat sa vad un respect oferit. Mi-au explicat ca aceasta problema vine de la un rulment schimbător de sens, care era ok la acel moment si care nu avea legatura cu defectiunea de dinainte, aceea fiind rezolvata, dar sa le duc din nou cutia sa rezolve si acest lucru in garantia oferita. M-au asteptat la atelier o ora peste programul lor, am ajuns pe la 19.30 , iar a doua zi au lăsat totul si au lucrat toti trei la cutia mea. NU AU VRUT SA-MI IA NICIUN BAN, am insistat eu sa plătesc măcar acel rulment. TOT RESPECTUL! Acum cutia functioneaza impecabil din toate punctele de vedere, am facut deja vreo 2000 de km dupa reparatie si am asteptat intentionat sa o si probez vreo doua luni, ca apoi sa scriu comentariul complet. Le doresc numai bine!
DE RECOMANDAT!
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu2 ani în urmă
fac o treaba buna, au experienta!
Citymediaservices
Citymediaservices2 ani în urmă
Clipeau vitezele in bord la golf 6. Programare rapida, constatare: mecatronicul era din dezmembrari pus pe masina (probabil facut si din bucati), pierdea presiune, placa fisurata, garnituri rupte. Masina e din 2009, mecatronicul din 2015, setarile pe la calculator facute de un nea rupt din gard, te durea mintea ce a facut ala de la care am luat masina.
Au reusit sa faca mecatronicul IMPECABIL. Pistoane placi pistonase garnituri calibrari, etc.
Scos mecatronicul de vreo 7 ori de pe masina......
Au facut o, nu cum vad peste tot ca e de aruncat la gunoi masina.
Nota 10! Va recomand, mergeti cu TOATA increderea.
Simona leon
Simona leon2 ani în urmă
Baieti de nota 10 ! Mă bucur enorm de mult că v-am întâlnit ,credeam că în acea zi voi pleca în Constanța cu microbuzul dar voi ați rezolvat problema mea în câteva ore de munca intensivă ceea ce de la automatic(preciziei nr11) nici într-o săptămână nu au reușit. Va mulțumesc pentru tot și sunteți cei mai buni și cinstiți oameni !🤗😏
Gheorghe Rusu
Gheorghe Rusu2 ani în urmă
Pozitiv pentru amabilitate,promptitudine, explicații.
La negativ:distanta cu aglomerație de trafic, prețul la diagnoza, lipsa pos.
În rest numai de bine
Locații recomandate