/Bucuresti/Amenajari interioare

Epardoseli Retail

Strada Sabinelor 117, București 050852, România

Epardoseli Retail
Amenajari interioare
4.3
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FG+56 București, România
+40 21 316 3168
epardoseli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin Alexandra
Costin Alexandra2 ani în urmă
Recomand cu incredere sa mergeti la showroom. Pe noi ne a ajutat enorm Cristina, a fost foarte de ajutor, profesionista si amabila! Ma bucur ca am cunoscut asa un om dedicat si proactiv. La cat mai multi angajati ca ea ❤️ multumim
Manuchirita
Manuchirita2 ani în urmă
Am crezut ca recenziile negative la adresa firmei sunt exagerate, insa aceasta este realitatea.
Intarziere semnificativa la livrarea produselor, fara a informa clientul cu referire la eventualele modificari in timpul de livrare, care evident pot sa apara, insa chiar si marja de eroare luata in calcul, epardoseli.ro a reusit sa o depaseasca, perseverand in lipsa lor de profesionalism, semnificativ. Clientul e cel care trebuie de fiecare data sa intrebe de eventualele termene de livrare ce sunt modificate de la o convorbire la alta - ceea ce se numeste minciuna.
Per total nu recomand...doar daca aveti bani in plus de irosit.
Profesionalism 0!
Florescu Andrei
Florescu Andrei7 ani în urmă
Servicii complete de amenajari interioare la preturi competitive!
Vanzari si montaj: parchet, mocheta, tapet, gresie, faianta, piatra naturala, profile decor si tot ce-ti mai trebuie. O adevarata echipa de profesionisti!
Andreea Velcherean
Andreea Velcherean2 ani în urmă
Suntem foarte multumiți de alegerea facuta si calitatea produselor( Parchet Barlinek Cappuccino Herringone) și in mod deosebit de partea de consultanta, unde am fost indrumati de dl. Gogan Constantin. Am primit idei bune și avantajoase dpdv cost, ceea ce mai rar se întâmpla când discuți cu oameni din vânzări. Ii recomand cu incredere, nu doar ca au respectat termenul de livrare, dimpotriva am fost contactati pentru livrarea parchetului mai devreme de termen. In ceea ce priveste pretul, cu siguranta a fost cea mai buna oferta din piata (achizitie decembrie 2021).
Denisa Ghita
Denisa Ghita2 ani în urmă
Colaborarea cu epardoseli a decurs perfect, comanda a ajuns repede fiindca am ales ceva ce aveau deja in stoc. Cristina m-a ajutat foarte mult. Epardoseli depaseste multe alte firme pe partea de client relations. Recomand cu drag!
Nihal Nasipali
Nihal Nasipali2 ani în urmă
Din pacate nu am citit recenziile altor clienti inainte de a comanda la aceasta firma si am intampinat aceleasi probleme descrise in comentariile de mai jos. Agentul de vanzari este foarte neprofesionist, nu raspunde la telefoane si nu informeaza asupra statusului comenzii. La insistentele mele si dupa multe telefoane am primit oferta, iar dupa plata INTEGRALA a comenzii pe data de 9 septembrie cu stabilirea datei de montaj pe 21 septembrie, ne-am trezit cu stupoare pe data de 21 septembrie ca produsul nici macar nu a fost livrat... Asta tot dupa multe telefoane date de mine... Mi s-a oferit o alternativa de mocheta crem fata de cea mov, comandata de mine, ba chiar am fost mustrata de agentul de vanzari ca am ales o culoare dificila... Total neprofesionisti!!!!
Loredana Popa
Loredana Popa2 ani în urmă
Neseriozitate la superlativ, agenta de vanzari Cristina Dumitrache , o lipsa teribila de profesionalism, termenele incalcate in conditiile in care s a achitat mocheta integral! Mergeti la epardoseli doar daca aveti timp si nervi de irosit , nu daca doriti intr o luna mocheta !
Dupa al 3-lea termen dat tot de ei, cerem raspunsul in scris pe mail, cu data spusa de madame Cristina, apoi supriza, primim mailul de la un coleg cu o data mult mai tarzie fata de ce ne informase in biroul dumneaei!
Sunati si va rugati pe banii dvs , pentru livrarea produsului achitat si depasit ca termen!
Cititi inainte sa faceti aceeasi greseala ca si noi!
Pentru a evita un conflict verbal, va rog respectuos sa nu mi raspundeti si sa aruncati neseriozitatea dvs pe pandemie sau pe aglomeratia dvs , raspunsuri pe care le dati de 3/4 luni incoace altor clienti nemultumiti,mai ales ca stiati ca Se pot intampla intarzieri, trebuia sa va luati o marja de eroare, sa dati un termen mai lung, nu sa mi se spuna saptamanal ca vine luni, vine vineri, vine joi!
Ps: madame cristina, ori are prea multa mana libera de la sefii dumneaei,ori are actiuni la firma si nu o intereseaza incasarile!
Oricum, pentru noi, exeprienta horror ! Nu recomand !
App, era sa uit, din cauza mastilor madame cred ca nu si recunoaste clientii si da preturi diferite- nu ca v ar interesa pe voi ca si conducere!
George-Adrian Fifiala
George-Adrian Fifiala2 ani în urmă
La Epardoseli am primit cel mai bun suport pentru alegerea parchetului conform nevoilor, iar produsele sunt de cea mai buna calitate. De asemenea, montajul a fost realizat corect si profesionist. Multumesc!
Locații recomandate