/Bucuresti/Amenajari interioare

Art Deco Zone

Strada Vasile Toneanu 17, București 030688, România

Art Deco Zone
Amenajari interioare
4.6
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CH+G9 București, România
+40 731 142 105
artdecozone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gherasim Diana
Gherasim Diana2 ani în urmă
(Tradus de Google) Colaborarea noastră a început bine, dar s-a terminat foarte prost. Am ales să facem atât proiectarea, cât și implementarea designului cu ei. Rezultatul final al designului - 2D și 3D a fost bun, am fost mulțumiți de rezultat. Partea de implementare, pe de altă parte, nu a mers atât de bine. Pentru partea de proiectare s-a ocupat Irina, pentru partea de implementare Claudiu - soțul ei a fost responsabil și Irina a ajutat ca proiectant și consilier pe tot parcursul fazei de implementare. Am avut experiențe neplăcute cu Irina – am avut încredere în ea că va veni cu cele mai bune opțiuni pentru noi ca clienți de la furnizorii ei sau de pe piață. Ne-a oferit prețuri grozave cu reduceri la multe produse din design, am acceptat cu bucurie dar când am primit produsele - surpriză surpriză: erau produse total diferite față de cele enumerate de ea în ofertă. Bineînțeles că produsele erau mai ieftine la o calitate inferioară. Unele am reușit să le revenim confruntându-i cu ceea ce a fost promis și declarat în ofertă față de ceea ce am primit, alături de dovezi ale prețurilor și mai mici ale acelorași produse la Dedeman. A funcționat pentru ceea ce aveam în scris și documentat, cu alte produse ea ne-a refuzat posibilitatea de returnare. Din acel moment nu a mai avut curajul să vorbească cu noi. Am finalizat lucrarea (design complet de 80 mp ap) cu sotul ei, ceea ce a fost ok. Bineînțeles că totul costă, dacă ceva nu merge conform planului, modificările/corecțiile sunt suportate de client. Dar acest lucru depinde și de cât de bine menționați acordurile din contract. Fii foarte atent la tot ce accepti. Ne-am simțit foarte păcăliți de Irina, nu o recomandăm. Am sperat la o companie de design care să ofere transparență și calitate, una care să înțeleagă noile generații și să nu folosească „smecherii vechi” pentru a-și înșela clienții, din păcate nu a fost aceasta.

(Original)
Our collaboration started well , but ended very poorly. We chose to do both the design and implementation of the design with them. The final result of the design - the 2D and 3D was good, we were happy with the result . The implementation part, on the other hand didn't go that well. For the design part Irina was in charge, for the implementation part Claudiu - her husband was in charge and Irina helped as designer and adviser throughout the implementation phase . We had unpleasant experiences with Irina - we trusted her that she will come with the best options for us as clients from her providers or from the market. She offered us great prices with discounts for many products from the design , we happily accepted but when we got the products - surprise surprise : there were totally different products than the ones she listed on the offer. Of course the products were cheaper at lower quality. Some we managed to return by confronting her with what was promised and stated in the offer compared to what we received , along with evidence of even lower prices of the same products at Dedeman. It worked for what we had in written and documented, with some other products she refused us the possibility of return. From that point on she didn't had the courage to talk with us anymore. We finalised the work (full design of 80 sqm ap) with her husband, which was ok. Of course everything costs, if something doesn't go according to the plan, the changes/corrections are supported by the client. But this is subject to how well you state the agreements in the contract as well. Be very careful to everything you accept. We felt very tricked by Irina, we do not recommend her . We hoped for a design company that offers transparency and quality, one that understands the new generations and does not use the ' old tricks' to cheat its clients, unfortunately it was not this one.
Robert Furman
Robert Furman2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cu experienta. Ascultători buni și ușurință. Dimensiunile lor artistice includ design, pictură și muzică. Prețurile se potrivesc cu dimensiunea proiectului.

(Original)
Experienced. Good listeners and easy going. Their artistic dimensions include design, painting and music. Prices match the project size.
Andrei Savoiu
Andrei Savoiu3 ani în urmă
Am apelat la serviciul de amenajat la cheie. Am trecut prin toate etapele, de la design-ul apartamentului dupa gusturile mele, pana la executia finala, cand am putut practic sa ma mut in apartament.
Mi-a placut de echipa care a lucrat, au fost foarte comunicativi. La fiecare pas, primeam poze cu stadiul lucrarii fara sa mai fie nevoie sa vin sa verific lucrarea. Au fost foarte deschisi si pe parcurs, cand am vrut sa mai adaug sau sa modific un lucru fata de design-ul initial. La partea de finisaj echipa nu a luat nicio decizie fara sa ma intrebe.
Sunt foarte multumit, ei s-au ocupat de tot, am asistat de la distanta, fara sa imi fac griji. Iar acum dupa aproape un an, apartamentul e in aceeasi conditie ca atunci cand l-au predat.
Data viitoare tot la ei voi apela :)
Ana Maria Rinceanu
Ana Maria Rinceanu4 ani în urmă
Neprofesionisti, dupa fiecare modificare am asteptat foarte mult timp si atunci cand nu ne-a placut am trimis imagini cu produse de unde sa se inspire, dar degeaba. La ultimele modificari am trimis linkuri cu piatra din baie si lustre pe care sa le foloseasca in planurile 3d si ni s-a spus apoi ca putem renunta la ultimul pas cu produsele. Am ales sa pastram si ultimul pas cu ultima transa de bani si in schimb dupa 2 săptămâni, cand am intrebat cand o sa primim listele de produse, am primit un mail cu 3 linkuri cu sugestii, fara lista de produse folosite de ei in plan (deci daca nu intrebam, asteptam mult si bine). Cu alte cuvinte imi pare rau ca am pierdut 6 luni degeaba apeland la ei. Acum va trebui sa ne cautam tot noi toate produsele din planurile 3d, si foarte posibil sa nu se regaseasca in likurile trimise de ei. Confirm o alta recenzie in care s-a spus ca dupa ce se vad cu banii luati, scade interesul. Pentru banii ceruti ne asteptam ca macar sa fie mai punctuali si sa tina cont de cerintele clientului.
Ana Bambos
Ana Bambos4 ani în urmă
Am fost foarte multumita. Este o echipa cu idei foarte bune.
Klaus Knox
Klaus Knox5 ani în urmă
Design de calitate
Bratescu daniel
Bratescu daniel8 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult
Tokos Florin
Tokos Florin2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun

(Original)
The best
Locații recomandate