/Bucuresti/Amenajari interioare

Luca Finisaje

Prelungirea Ghencea nr 34 bl M7, scA, etj3, ap 19, București 061713, România

Luca Finisaje
Amenajari interioare
4.8
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C279+25 București, România
+40 763 216 540
luca-finisaje.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Matache
Adriana Matache2 ani în urmă
Buna ziua!Am colaborat cu echipa Luca finisaje pentru renovarea unui apartament cu 3 camere(au schimbat instalatie sanitara,gresie,faianta, parchet,usi)!O echipa de tineri profesioniști ce lucrează excepțional de bine!Am trecut printr-o experienta urata inainte cu un alt zugrav,care ne-a devastat apartamentul,iar aceasta minunata echipa ne-a salvat si ne-a oferit serviciile lor de calitate si profesionalism pentru a ne renova apartamentul!Nu am cuvinte de multumire si recunoștință fata de ei!!Recomand din suflet serviciile lor de calitate,exceptionale si profesionalism!Oameni ce fac cu sufletul tot ceea ce fac,am primit multe sfaturi bune si au dat viata apartamentului!!
Stamate Bogdan
Stamate Bogdan2 ani în urmă
Detin un apartament de 3 camere intr-un bloc vechi din Bucuresti pe care am dorit sa il renovez total. Mi-a placut si recomand experienta cu Luca Finisaje. Echipa lor a lucrat profesionist, eficient si rapid. Am schimbat instalatia electrica, sanitara, obiectele sanitare, gresie, faianta, parchet si totul a iesit exemplar. Un mare beneficiu al echipei il reprezinta si consultanta in alegerea materialelor. Am primit mereu sfaturi si am colaborat indeaproape cu ei pentru alegerea celor mai bune materiale raport calitate/pret. Recomand echipa. Felicitari pentru munca depusa si va multumesc.
Octavian Leonte
Octavian Leonte3 ani în urmă
Sunt presedintele unei asoc de propietari situata pe bd Timisoara,sect 6 ,Bucuresti si am folosit serviciile firmei Luca Finisaje pentru a zugravi 2 scari de bloc a cate 10 et ,avand in total80 de apartamente.Luca Finisaje are o echipa de adevarati profesionisti ,care au lucrat,eficient,rapid si f curat ,dand divada de profesionalism,flexibilitate si asigurand servicii completa.Recomand Luca Finisaje cu toata increderea!
Carmen W
Carmen W2 ani în urmă
Un intreprinzator tanar, insa cu multa experinta. Poseda un set de aptitudini tehnice si manageriale pe care rar le intalnesti pe piata de profil din Romania. Inspira si merita toata increderea. Sunt extrem de multumita de lucrarile de reparatii si finisaj pe care le-a executat pentru casa mea. Raportul pret-calitate este excelent. Il recomand cu multa caldura chiar si celor mai exigenti clienti. Eu ma numar printre ei.
Bogdan Rusandu
Bogdan Rusandu2 ani în urmă
In căutările mele pe internet, am tot selectat pentru a găsi o echipa corespunzătoare pentru proiectul meu, am găsit echipa Luca-Finisaje, pe care i-am chemat la vizionare, pentru a discuta detaliile lucrării cat si costurile. Încă de la începuta fost o persoana stăpâna pe situație, mi-a explicat in detaliu tot proiectul meu si am hotărât sa fac contractul cu aceasta firma. Luca-Finisaje s-au ocupat in detaliu de toate materialele necesare pentru amenajarea apartamentului, lucrările au fost impecabile, o echipa de oameni profesioniști, care si-au respectat termenul contractual, cum rar găsești pe piața amenajărilor interioare,.
Aceasta echipa lucrează foarte curat si îngrijit, fără a lăsa in atribuția proprietarului deșeurile rezultate in urma efectuării lucrării . Sunt mulțumit pe deplin si recomand cu încredere aceasta echipa.
Virginia Baboianu
Virginia Baboianu2 ani în urmă
Am colaborat cu echipa Luca finisaje pentru amenajarea unei băi într-un apt. de 2 camere situat în zona Vitan, și am fost foarte plăcut impresionată de calitatea lucrărilor, atenția către client și cerințele acestuia precum și rapiditatea cu care a rezolvat întregul complex de lucrări necesare. Îl recomand cu multă încredere și căldură pe domnul Luca oricui are nevoie de amenajări interioare, renovări, și orice ține de domeniul amenajărilor interioare, indiferent de complexitatea acestora.
Adriana Chiru
Adriana Chiru2 ani în urmă
SUNT ADMINISTRATOR UNEI ASOCIAȚII DE PROPRIETARI, ȘI AM GĂSIT ACEASTA ECHIPA MINUNATA CAUTIND PE GOOGLE. AM EXECUTAT AMENAJAREA PARTERULUI SCARII DE BLOC,, SUN FOARTE MULȚUMITĂ DE SERVICIILE PRESTATE, MENȚIONEZ CA SUNT O ECHIPA DE PROFESIONISTI, FOARTE ATENȚI ȘI FOARTE BINE ORGANIZAȚI. RECOMAND TUTUROR ASOCIAȚIILOR.
Iulian Matei
Iulian Matei2 ani în urmă
Foarte buni si profesionisti. O renovare de cinci stele apartament in cartierul Baneasa - client total multumit
Locații recomandate