/Sibiu/Agentie imobiliara

Agentia Imobiliara ISA

Str. Doamna Stanca Nr. 5C, Șelimbăr 557260, România

Agentia Imobiliara ISA
Agentie imobiliara
4.1
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5H8+JJ Șelimbăr, România
+40 770 101 834
imobiliare-isa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sabina A
Sabina A2 ani în urmă
Profesioniști, în câteva zile am avut tranzacția efectuată, acordă ajutor la pregătirea documentelor, verifica actele pt notar.le mulțumesc în special lui Larisa.
Florin Lucian
Florin Lucian4 ani în urmă
Place cum va reprezentați firma.... lăsând masina in drum , fara pic de consideratie pentru cei din jur. Data viitoare sa parcati direct in mall, sa nu va mai ocolească lumea nesimțirea .
IOAN RIZEA
IOAN RIZEA4 ani în urmă
Daniela Buse
Daniela Buse5 ani în urmă
Don Damian
Don Damian6 ani în urmă
(Tradus de Google) O agenție imobiliară serioasă și de încredere, cu un serviciu foarte bun pe care nu-l pot recomanda decât. Am fost foarte mulțumiți. Prin urmare, 5 stele +.

O Agentie cu servicii de calitate, professional, foarte Serios, care se poate recomanda cu incredere. Noi am fost foarte multumiti.
5 stele +++++

(Original)
Eine Seriöse und Zuverlässige Immobilien Agentur mit einem sehr guten Service den ich nur weiterempfehlen kann. Wir waren sehr Zufrieden. Daher 5 Sterne+.

O Agentie cu servicii de calitate, professional, foarte Serios, care se poate recomanda cu incredere. Noi am fost foarte multumiti.
5 Stele +++++
Andi Darius
Andi Darius2 ani în urmă
Am stabilit de 2 ori intervale de vizitare ,ce ai fost anulate cu 20 min inainte dupa ce eu ajunsesem in prealabil in zona.Cand intr-adevar am resusit sa vizionam,m-a frapat atitudinea de țată de Bucuresti a agentei.Limbaj inadecvat de la dv trcut direct pa tu si măi, plus ca acolo apar si noutați despre comisioane desi anuntul scria clar comision 0. Ce sa zic treabă romaneasca,lispsa de profesionalism si respect fața de client.
Ludmila baban
Ludmila baban2 ani în urmă
Un profesinalism de invidiat,receptivitate si atitudine responsabila,actioneaza cu rapiditate si cu multa intuitie.Pe linga servicii de inalta calitate iti ofera si confort psihologic sustinut de optimism si credibilitate.O cred una dintre cele mai tari ,reiesind din sssolutionarea cazului meu.Multumesc,de asa servicii avem nevoie!
Lucian Vilcea
Lucian Vilcea2 ani în urmă
Locații recomandate