/Sibiu/Agentie imobiliara

TABOO.ro Imobiliare - Agentie Imobiliara Sibiu

Șoseaua Alba Iulia 83, Sibiu 550052, România

TABOO.ro Imobiliare - Agentie Imobiliara Sibiu
Agentie imobiliara
4.4
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VC+8G Sibiu, România
+40 785 822 822
taboo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Elena Scrieciu
Anca Elena Scrieciu2 ani în urmă
Recomand cu incredere Taboo Imobiliare! Agentul cu care am colaborat,care s a implicat, mi a dat sfaturi utile, a facut tot posibilul ca sa mi gasesc casa potrivita este Diana Nedelcu. A dat dovada de profesionalism,seriozitate,punctualitate. Agentia Taboo ar trebuii sa se simta norocoasa ca lucreaza cu o asemenea persoana. Recomand.
Mihaela Din-Puchean
Mihaela Din-Puchean2 ani în urmă
Profesionalism, incredere, atenție la detalii, rapiditate! Recomand Taboo Imobiliare și agentul care m-a ajutat să vând apartamentul Diana Nedelcu 🙏🙏 O persoană deosebită, sociabilă, comunicativă, atentă, îndreptată spre client, super profi!👏👏👏
Ileana Nadasan
Ileana Nadasan2 ani în urmă
O experienta reusita datorita abilitatilor de relationare, tactului si daruirea d-lui agent imobiliar - Andrei Ivasca, care a reusit sa multumeasca toate partile implicate. Recomand cu toata increderea !!!
Alin toporas
Alin toporas2 ani în urmă
Mulțumesc frumos Taboo sunteți un colectiv super implicat în acest proiect! Mă bucur tare mult pentru colaborare cu voi că în scurt timp, mulțumită vouă am reușit să-mi duc visul la capăt recomand, TABOO CU ÎNCREDERE.
Florin Ref
Florin Ref2 ani în urmă
Experienta plăcută, oameni profesioniști. Mi-a fost acordată asistență pe tot parcursul tranzacționarii. Voi folosi serviciile in viitor.
B. Cozma
B. Cozma2 ani în urmă
Foarte slab, unele persoane din această agenție n-au nicio treabă cu acest domeniu.
Mihai Lungeanu
Mihai Lungeanu2 ani în urmă
M-a ajutat sa gasesc ceva ok si sa incheiem tranzactia fara probleme si intr-un timp relativ scurt .
Daniela Benea
Daniela Benea2 ani în urmă
Brokerul cu care am colaborat, este de evitat, prin urmare nu pot recomanda nici firma !
Va recomand sa cititi cu atentie contractul pe care il semnati, nu este totuna 2% sau 2% la care se mai adauga si TVA, brokerul, in cazul nostru a omis sa ne aduca la cunostinta si aceasta informatie.
Cititi cu atentie drepturile si obligatiile brokerului...in contract este specificat ca agentul imobiliar poate apela la orice mijloace pt a promova si facilita vanzarea imobilului, in cazul nostru brokerul a dezinformat (cel putin din punctul nostru de vedere) cumparatorul cu privire la suprafata imobilului si al modului in care se va preda imobilul si a lasat in mod deliberat impresia cumparatorului ca am stabilit un pret mai mic.
In mod normal, obligatia brokerului, ca si intermediar al acestei tranzactii, inainte de a ajunge la notar, era sa se asigure si sa aiba confirmarea ca atat vanzatorul, cat si cumparatorul au inteles termenii vanzarii si pretul final de vanzare !
Ajunsi in fata notarului, am intampinat urmatoarele probleme:
1. cumparatorul a aflat ca imobilul avea o suprafata mai mica
2. cumparatorul a aflat ca pretul de vanzare era altul fata de cel inteles de dansul
3. inca nu aflase ca imobilul urma a se preda partial mobilat
In aceste conditii normal ca nu a mai dorit sa cumpere si astfel am cam fost fortati sa lasam la pret, deoarece nici noi nu mai doream sa mai revenim cu alti clienti la notar si alt timp pierdut.
Avand in vedere suma ceruta si faptul ca nici in final, la notar, agentul imobiliar nu a intervenit in vreun fel la remedieea acestor neintelegeri, consideram ca serviciile au fost nu slabe ci foarte slabe calitativ !
Locații recomandate