/Sibiu/Agentie imobiliara

Kromwell Imobiliare

Strada Rahovei 22, Sibiu 557260, România

Kromwell Imobiliare
Agentie imobiliara
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5G4+XX Sibiu, România
+40 731 548 534
kromwell.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Pop
Marius Pop2 ani în urmă
Cu ajutorul domnului Cătălin am reușit sa găsim casa pe care o visam, în contextul în care ofertele de pe piață erau nesatisfăcătoare, adică puține și foarte scumpe. Deschiderea și disponibilitatea domnului Cătălin s-au concretizat prin semnarea contractului. Mulțumin frumos.
Cristina B
Cristina B2 ani în urmă
Lipsă totală de profesionalism din partea agentului Cătălin. Ultima lună de colaborare a fost o pierdere de timp și energie. Nu recomand absolut deloc această agenție, deoarece primează interesul propriu, în pofida încrederii și respectului câștigat față de clienți. Încredere ZERO, de evitat pe viitor!
Rica s
Rica s2 ani în urmă
Catalin este un baiat profesionist si serios.
S-a preocupat de cererea noastra si a identificat rapid oferte care corespundeau exact cerintelor.
A avut de fiecare data o atitudine prietenoasa si am simtit ca ne reprezinta cu adevarat interesele.
A fost flexibil, ceea ce a reprezentat un plus avand in vedere programul nostru de lucru.
Cel mai important este faptul ca ne-a gasit repede apartamentul pe care il cautam.
Alina Poenaru
Alina Poenaru2 ani în urmă
Noi am fost foarte mulțumiți de colaborare. Cătălin a găsit ceea ce cautam și nu a încercat să ne arate tot felul de imobile care nu corespundeau cerințelor noastre. A fost mereu disponibil și amabil, indiferent în ce zi sau la ce ora am apelat la el pentru lămuriri suplimentare legate de imobil sau de procesul de achiziționare. După multe experiente neplăcute cu persoane care urmăreau doar sa facă profit, mă bucur că am dat de cineva pe care chiar îl preocupă calitatea serviciilor pe care le prestează. Recomand oricui să lucreze cu el!
Vlad Jianu
Vlad Jianu2 ani în urmă
Catalin, un agent imobiliar de nota 10!
Foarte politicos, a prezentat toate aspectele imobilului (pozitive/negative). Cel mai de treaba agent imobiliar pe care l-am intalnit!
Dana v
Dana v2 ani în urmă
Suntem extrem de multumiti de colaborarea cu agentia imobiliara. Catalin, agentul cu care am colaborat, a gestionat totul cu profesionalism, promtitudine, seriozitate si incredere Cu ajutorul lui am gasit locuinta perfecta. Recomandam cu drag! Multumim Catalin!
Flavius Sepetan
Flavius Sepetan2 ani în urmă
Catalin, agentul, este foarte accesibil, respectuos, cu mult calm si a tratat colaborarea cu mult profesionalism. Am avut o experienta foarte constructiva si placuta. Daca chiar cautati sa cumparati sau sa vindeti proprietati sau chiar sa inchiriati o proprietate sunt sigur ca o sa aveti parte de suport 100%, 7 zile din 7.
Corina Hopârtean
Corina Hopârtean2 ani în urmă
O echipa profesionista, cu o etica a muncii deosebita, mai ales Catalin, agentul cu care am colaborat noi, care a venit in intampinarea necesitatilor noastre si a avut grija sa luam in considerare aspecte la care nici nu ne gandisem anterior. Datorita lui am avut o experienta pozitiva, facila si am fost convinsi de succesul deciziei luate.
Locații recomandate