/Sibiu/Agentie imobiliara

Agentie imobiliara RE/MAX Quality, Sibiu

Bulevardul Victoriei 16, Sibiu 550024, România

Agentie imobiliara RE/MAX Quality, Sibiu
Agentie imobiliara
5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QV+VJ Sibiu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Uta Florentina Izabela Uta
Uta Florentina Izabela Uta2 ani în urmă
Am colaborat împreună cu părinții mei cu domnul Sorin Bacila și ma declar profund mulțumită de dânsul, datorita respectului de care a dat dovada, implicare și profesionalism. A fost o deosebita placere sa colaboram împreună, o alegere excelentă! Recomand cu toată căldura! 🤗
Catalina Chirila
Catalina Chirila2 ani în urmă
Multumim d-nei Simona Panoiu ca ne ajutat sa achizitonam apartamentul dorit, a fost totdeauna prezenta cand am avut nevoie , este o persoana cu profesionalism si totala implicare.
Sunteti fericiti sa o aveti in echipa voastra .
Bucuros o recomandam tuturor, inca o data multumim pentru tot!
Kuma
Kuma2 ani în urmă
Am avut norocul sa lucrez cu Dl Cazacu Alexandru spre cautarea unei chirii, am găsit un loc super, un apartament mare, gazde foarte primitoare si un pret foarte bun. Overall m-a ajutat foarte mult, e o persoana foarte comunicativa si care se implica trup si suflet in meseria sa. Voi mai apela iar la el si anul viitor cand o sa caut un apartament cu prietena mea. Omul este de nota 11/10.
Diana Telejman
Diana Telejman2 ani în urmă
Profesioniști din toate punctele de vedere. Recomand din suflet sa apelati la Alexandru Cazacu, daca va cautati o locuinta. Tine cont de toate cerintele voastre si se implica intr-adevar, pana la găsirea opțiunii perfecte. Aveti intotdeauna variante pentru ceea ce va doriti. Apelati la el cu incredere!
Florinel Lăzureanu
Florinel Lăzureanu2 ani în urmă
Mi-am lăsat proprietatea in mâinile lui Alexandru Cazacu, un tânăr cu potențial, dedicare și implicare totală. Deși când l-am cunoscut nu mia lăsat acele impresii. Am fost surprins cât de atent a fost la tot ce trebuia făcut și promovat. Și-a făcut treaba ca la carte. Un bun negociator al ambelor părți!
Cu fiecare ocazie voi lucra cu el!
Mihaela Simion
Mihaela Simion2 ani în urmă
Am avut parte de asistenţă şi consultanţă de la dl Sorin Băcilă, de la Remax Quality, de la bun început şi până la încheierea tranzacţiei. Totul profesionist, onest, de la estimarea preţului imobilului, încheind cu consultanţă la finalizarea tranzacţiei. Totul, elegant, profesionist, cu bună credinţăţi în deplină cunoştinţă de cauză . Mi-e greu să îmi imaginez ce-ar fi putut face mai mult sau mi bine un agent imobiliar. Recomand cu toată încrederea serviciile dlui Sorin Băcilă şi ale agenţiei Remax Quality.
Alexandra Eftimie
Alexandra Eftimie2 ani în urmă
Am avut parte de o colaborare foarte plăcută cu agenția Remax datorită domnului agent imobiliar, Alexandru Cazacu. Este o persoană dedicată, responsabilă și sinceră, care va spune atat avantajele, cât și dezavantajele unei locuințe, astfel fiind un foarte mare ajutor în a găsi locuința perfectă, pe placul fiecărui client, ținând cont de dorințele acestuia.
Recomand cu încredere!
Nails Company
Nails Company2 ani în urmă
Alexandru Cazacu ne-a ajutat în găsirea proprietății ideale. Ne-a înțeles nevoile și a avut răbdare cu noi până am vizionat tot ce exista disponibil și asemănător cu cerințele noastre. Îi mulțumim și sigur vom mai apela la Remax și in special la Alexandru.
Locații recomandate