/Sibiu/Agentie imobiliara

New Concept Living

Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399, România

New Concept Living
Agentie imobiliara
4.9
365 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4JW+FQ Sibiu, România
+40 770 364 243
newconceptliving.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Aghion
Catalin Aghion2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de profesionalismul și înțelegerea de care au dat dovadă cei de la new Concept, am avut două colaborări cu dânșii, in special cu doamna Silvia căruia ii rămân dator că m-a ajutat și cu care am comunicat ușor. Menționez că ambele imobile au avut cumpărător in maxim două zile, cu banii Cash. Prima dată am considerat noroc, însă este vorba despre o bună pregătire a agenților, stabilind astfel compatibilitatea dintre imobil și posibilul cumpărător. Mulțumesc Silvia și Robert! Mulțumesc NEW CONCEPT LIVING
Maria Oancea
Maria Oancea2 ani în urmă
Sunt foarte incantata de colaborarea cu NCL. In mod surprinzător, pentru că nu am vrut colaborare cu nicio agenție dar Silvia (singura cu care am reușit să am o discuție pertinenta) mi-a prezentat o altfel de perspectiva și a reușit să mă convingă. Mulțumesc din inimă Silvia. PS: Am vândut apartamentul Intr-o zi.
Constantin Paraschiv
Constantin Paraschiv2 ani în urmă
Modul de operare itr-adever foarte profesional cu toate ca m-am razgindit de citeva ori doamna Irina a facut eforturi mari pentru a nu ma pierde ca si client lucru pe care nu lam intilnit la alte agenti si in final ambii am fost multumiti de colaborare!
Diana Tabusca
Diana Tabusca2 ani în urmă
Mihaela Mandea a făcut o treabă excelenta. A înțeles ce vreau, mi-a respectat toate criteriile importante și mi-a cautat exact pe nevoile mele. Chiar dacă nu am găsit imediat, a continuat sa caute pana am găsit ceea ce a fost pe gustul meu. A negociat cu proprietarul și a discutat toate aspectele importante înainte de a ne întâlni pentru a fi totul foarte transparent. S-a ocupat și de programarea la notar și de tot ce a fost nevoie. Recomand din suflet. Mihaela este extraordinara.
Pulpa Liviu
Pulpa Liviu2 ani în urmă
Recomand cu incredere New Concept Living. Sunt foarte multumit de colaboarea cu NCL. Silvia Lupsor mi-a facilitat vanzarea casei si ma refer in mod direct la ea pentru ca ea m a convins sa lucrez cu agentia. Multumesc.
Mircea Balba
Mircea Balba2 ani în urmă
Scriu aceasta recenzie cu mare bucurie. Am colaborat cu NCL de doua ori. Am cumparat cu ajutorul lor ca apoi sa vand. Silvia Lupsor foarte simpatica, implicata si tot timpul cu cuvintele la ea. A reusit sa ma duca cu zaharelul dar fara insistente si agresiuni, cum procedeaza alte agentii. De aceea, am colaborat doar cu NCL.Felicitari, Silvia!
Artimon marcel
Artimon marcel2 ani în urmă
Cea mai buna agenție imobiliară din sibiu.Am avut o colaborare foarte faină mai ales cu doamna Daniela Militaru care a fost de un real ajutor totul decurgând bine pe tot parcursul colaborări. Ținețio tot așa.Recomand cu multa încredere New Concept Living.
Madalina Andrei
Madalina Andrei2 ani în urmă
Il recomand cu drag pe Filip Cristian, am colaborat cu el in momentul in care am decis sa achizitionez un apartament. Am avut parte de multa implicare si ajutor. Totul a decurs foarte bine. Ma declar foarte multumita si cu siguranta voi mai apela la serviciile lui
Locații recomandate