/Cluj/Agentie imobiliara

Zoom Imobiliare

Cluj-Napoca 400037, România

Zoom Imobiliare
Agentie imobiliara
4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCF+F9 Cluj-Napoca, România
+40 364 882 690
zoom-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Călin
Andrei Călin2 ani în urmă
Am luat o țeapă zdravănă cu un angajat al lor, acum 3 ani. Nu recomand în nici un caz, 0 feedback după ce mi-au luat banii, am revenit numai ca să mă asigur că lumea știe ce fel de abordare au.
Corina Fenesan
Corina Fenesan4 ani în urmă
Profesionisti! Am oferit indicatii despre ce voiam sa cumpar, am primit oferte si am mers sa le vizitam. A fost exact ceea ce mi-am dorit din parte unei agentii. Lucreaza organizat, rapid si eficient. S-au ocupat de tot ce a fost nevoie si m-au ajutat cu tot ce a trebuit ca sa cumpar casa mult visata. Sunt foarte recunoscatoare si sunt convinsa ca fara ei si acum ma mai plimbam sa vad case... Am sa mai apelez la ei pentru tot ce e nevoie. RECOMAND!
Crystal Box
Crystal Box4 ani în urmă
Am vorbit cu multi agenti si nimeni nu a vrut sa se ocupe de mine, doar cei de la Zoom. II recomand din suflet si le multumesc pentru ajutorul acordat. Se ocupa atent de ceea ce cauti, sunt foarte rapizi si profesionisti. Multumim pentru ajutor inca o data!
Iulia Adam
Iulia Adam4 ani în urmă
Recomand! Am avut o experienta foarte frumoasa cu agentul cu care am lucrat. Mi-a oferit intr-un timp scurt exact ceea ce cautam si nu m-a purtat pe la vizionari ca alti agenti. Apartamentele lor sunt exact ca in poze si in realitate. Va multumesc inca o data pentru ajutor!
A S
A S4 ani în urmă
Cei mai prosti. Habar n-au ce vand, pozele-s facute de proprietari. Plus ca ascund probleme, iti zic minciuni numai sa-ti ia banii. Bine ca isi dau singuri review de 5 stele. Daca vrei sa-si bata cineva joc de tine, apeleaza Zoom cu incredere
Vlad sima
Vlad sima4 ani în urmă
O agentie neserioasa care urmareste doar sa ia banii, nu recomand, lucreaza la negru fara contracte, dar pretentii exista
Remus DAN (BizZu)
Remus DAN (BizZu)4 ani în urmă
Recomand! Profesioniști în domeniu!
Nascu Mihai
Nascu Mihai4 ani în urmă
10/10 recomand. Implicare 100%
Locații recomandate