/Cluj/Agentie imobiliara

Agentie Imobiliara - LIDER Imobiliare

Piața Mihai Viteazu 9/10, Cluj-Napoca 400036, România

Agentie Imobiliara - LIDER Imobiliare
Agentie imobiliara
4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
QHGV+C3 Cluj-Napoca, România
+40 748 205 498
lider-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Revnic
Radu Revnic2 ani în urmă
Cristian istrate
Cristian istrate4 ani în urmă
Recomand. O echipa de profesionisti cu care sunteti pe maini bune .
Mihaela Padurean
Mihaela Padurean2 ani în urmă
Am avut ocazia sa colaborez cu echipa Lider in 2 ocazii in ultimii 6 ani. Pentru o achizitie si ulterior pentru o vanzare. Am fost si sunt in continuare placut impresionata de modul in care comunica, de abordarea prietenoasa, umana si de disponibilitatea aratata. Chiar si dupa finalizarea contractelor, am apelat si inca apelez la ei atunci cand eu sau o persoana aproapiata avem nevoie de un sfat in domeniu. Ii recomand cu drag si cu incredere.
Silvia Pentiuc
Silvia Pentiuc2 ani în urmă
Am avut parte de o extrem de proasta colaborare cu echipa, atât managera cat ca agenta cu care am mers pe teren. Dacă vreți să fiți jigniți și tratați cu superioritate aceasta este agenția perfecta.
Marietta Tóth
Marietta Tóth2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu perfect. Chiar dacă nu vorbesc română de când sunt student, contribuția mea a fost perfectă. Vă mulțumim pentru atitudinea pozitivă a colegilor noștri maghiari. Îmi pare rău că nu am putut găsi o proprietate acolo unde doream, dar colegii de ajutor au sugerat o alternativă bună.

(Original)
Tökéletes kiszolgálás. Mindannak ellenére, hogy nem beszélek románul mivel egyetemista vagyok tökéletes volt a közremükődés. Köszönöm a magyar kollégák pozitív hozzáállását. Sajnálom, hogy nem sikerült pont ott találni ingatlant ahol szerettem volna viszont segítőkész kollégák jó alternatívát javasoltak.
Locații recomandate