/Cluj/Agentie imobiliara

Oxygen Estate

Strada Crizantemelor nr. 1, etaj 1, Cluj-Napoca 400447, România

Oxygen Estate
Agentie imobiliara
4.3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ79+W3 Cluj-Napoca, România
+40 754 271 754
oxygenestate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 12–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Marcus
Oana Marcus2 ani în urmă
Am apelat la aceasta agentie in momentul in care am vrut sa ofer spre inchiriere un apartament. De atunci, ii recomand cu multa caldura tuturor cunoscutilor. M-au ajutat enorm. Fata de alte agentii, ei chiar au o echipa deschisa, receptiva, focalizata pe nevoile clientului si sunt mereu acolo sa te indrume sa iei cea mai buna decizie. They go the extra mile for their clients. Multumesc mult!
Catalin Firte
Catalin Firte2 ani în urmă
Chiar daca nu am ajuns la un acord de tranzactionare, recomand aceasta agentie, in special pe Nicolas Lupsa, cu care am colaborat excelent. Un tip super nice. Recomand!
Bianca Ioana
Bianca Ioana2 ani în urmă
Colaborare excelenta cu agenta Diana. Keep up the good work!
Szocs Arabella
Szocs Arabella2 ani în urmă
5* pt Cristina ❤️
Tavi Lacatus
Tavi Lacatus2 ani în urmă
Colaborarea noastra a fost foarte neplacuta, agenta imobiliara Denisa Balinisteanu ne-a amanat in repetate randuri si a fost incredibil de neprofesionista.
Ni s-a spus ca locuinta este disponibila imediat, insa dupa ce am stabilit initial vizionare in data de 4 mai, s-a amant pentru 10 mai, apoi s-a amanat pentru 14 mai si apoi pentru 17 mai.
In final nici nu am mai ajuns sa vedem proprietatea pentru ca a fost data altor clienti, in ciuda faptului ca agenta imobiliara ne-a transmis pe whatsapp ca pe noi ne va programa prima data.
Initial ni s-a transmis ca proprietatea este complet mobilata, ulterior, dupa mai bine de 2 saptamani de amanari, am aflat ca proprietatea nu are mobila in afara de bucatarie.
Grigore N
Grigore N2 ani în urmă
O firma serioasa, cu care am rezolvat totul foarte repede si niste oameni foarte de ajutor. Recomand
Cipi C.
Cipi C.2 ani în urmă
Neavand cunostinte despre practicile legate de imobiliare am pornit cu putina teama in cautarea unui apartament. In ciuda listei noastre lungi de "pretenti", Denisa Balinisteanu ne-a gasit apartamentul perfect in timp record.
I-am admirat pasiunea pentru meseria ei, profesionalismul, seriozitatea si mai mult de atat e gata sa ajute orice depinde de ea. O recomandam cu mare drag . Multumim Mult Denisa Balinisteanu.
Mara Balmoș
Mara Balmoș2 ani în urmă
Dacă exista posibilitatea de steluțe cu minus, aș fi ales-o. Neserioși, programează întâlniri și le amână ca mai apoi sa plece din oraș.
Locații recomandate