/Cluj/Agentie imobiliara

Impakt Imobiliare

Strada Ciprian Porumbescu 36, Cluj-Napoca 400338, România

Impakt Imobiliare
Agentie imobiliara
4.7
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6H+56 Cluj-Napoca, România
+40 364 410 193
impakt-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marc antonu mozziconacci
Marc antonu mozziconacci2 ani în urmă
Ovidiu a fost foarte disponibil, sympatic si professional. Recomand foarte tare.
Lucian Manta
Lucian Manta2 ani în urmă
O colaborare care ne-a surprins intr-un mod pozitiv. Profesionalism, implicare, corectitudine, sunt principii pe care le-am descoperit la Impakt Imobiliare. II felicitam pe aceasta cale si va recomandam si voua, cititorilor, sa apelati cu incredere la serviciile lor. Succes!
Catalin CHIS
Catalin CHIS2 ani în urmă
Impakt Imobiliare ne-a ajutat sa gasim un chirias. Atenti la detalii, cautant cea mai buna varianta pentru chirias si proprietar. Ii recomand pentru profesionalismul cu care au tratat relatia noastra. Multumesc!
Corina baciu
Corina baciu2 ani în urmă
Ma surprind recenziile bune despre aceasta agentie.
Am sunat de trei ori in decurs de o jumatate de an pentru 3 locatii diferite. Niciodata nu raspund, nu te resuna si cand in final raspund dupa ce insisti cu n apeluri ,nu mai au apartamentul respectiv , pentru care de fapt ai sunat.Am citit ca s- a mai plans cineva, deci cred ca nu e o coincidenta , ci o practica de a atrage clienti. Desi dupa parerea mea clientii ii atragi prin promptitudine si onestitate.
Ma rog, eu o sa evit aceasta agentie.
Diana Dersedan
Diana Dersedan2 ani în urmă
Recomand pentru profesionalism, atentie la nevoile clientului, comunicare imediata si disponibilitate. Am reusit sa gasim apartamentul care sa corespunda nevoilor noastre si procesul a decurs fara nicio problema. Multumim!
Bianca Cîmpan
Bianca Cîmpan2 ani în urmă
O echipă foarte profesională și amabilă. Super mulțumită de servicii!
Andrei login
Andrei login2 ani în urmă
Ciudata experienta Impakt Imobiliare. Am gasit un anunt pe Facebook cu un apartament frumos, la pret ok, pet friendly si intr-o zona buna. Am contactat-o pe agenta care se ocupa de el sa stabilim un meeting. Mi s-a zis ca revine cu o ora la care sa-l vedem, dupa care sunt sunat de alta colega sa ma intrebe de "apartamentele" pe care le caut (nu eram neaparat in cautare de apartamente, doar primul mi-a atras atentia). Am zis ok, ce strica sa mai vad inca cateva apartamente? In ziua in care am avut vizionarile, agenta incerca sa omita ca am vorbit de primul apartament, despre care am insistat si telefonic la ambele agente ca e cel care ma intereseaza. Dupa ce i-am reamintit de el, mi-a zis ceva de genul ca "s-a dat ieri" - ce coincidenta - sau "ca proprietarii nu sunt ok cu animalele".

In concluzie, banuiesc ca primul anunt era fals, sa le aduca lead-ul, dupa care sa iti bage sub nas apartamentele pe care vor ei sa le dea. Recomandarea mea: cand un client te contacteaza in legatura cu o singura proprietate, porneste de la ea, si dupa vino cu recomandarile tale.

Edit: Am uitat sa adaug ca am stabilit ca revin cu un raspuns in lunea ce urma, dar am fost bazait pe whatsapp duminica la ora 10 dimineata sa ma intrebe daca m-am hotarat. Ma mira lipsa de profesionalism, dupa ce review-uri vad ca aveti.
Dana Pintilie
Dana Pintilie2 ani în urmă
Impakt Imobiliare ne-a ajutat sa gasim rapid un apartament minunat. Sunt o echipa tanara, dinamica, cu atentie la detalii si in cautarea celei mai bune variante pentru cumparator. Ii recomand cu toata caldura, iar cand voi mai avea nevoie de servicii imobiliare, voi apela din nou la ei, cu toata increderea.
Felicitari echipei pentru profesionalism, dedicare si respectul acordat clientilor!
Locații recomandate