/Cluj/Agentie imobiliara

Feng Shui Oradea - Cătălin Vasiloiu - consultant & trainer Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men

str. Cerbului nr. 3 bloc Pb 24 parter, Oradea 410563, România

Feng Shui Oradea - Cătălin Vasiloiu - consultant & trainer Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men
Agentie imobiliara
5
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
2XX6+M6 Oradea, România
+40 758 035 588
catalinvasiloiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Mihaela Ionita
Mihaela Ionita2 ani în urmă
Cătălin Vasiloiu - trainer & consultant Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men

Locația dvs.

Cătălin Vasiloiu - trainer & consultant Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men

Mihaela Ionita

Recomand cursurile dar si consultanta cu Cătălin! Am fost plăcut surprinsa să descopăr cu cât profesionalism își susține cursurile atât de bine structurate dar si sintetizate, cât de multă informație poate fi condensata în orele de curs dar si bunăvoința de care da dovada atunci când întrebi ceva...orice nelămurire ai...Catalin are răbdarea și abilitatea de a o acoperi...direct sau prin grupurile private de fb. A meritat din plin sa particip la cursurile lui si voi deveni animată de aici încolo. Este o adevărată plăcere să fii în preajma lui...chiar si online...te face sa ai incredere in tine si in șansele tale, insuflă o doza de optimism realist! Atunci când apelezi la Catalin, fie pentru o consultanta, fie pentru un curs ai nevoie doar de vointa, restul iti face placere sa.l sau sa studiezi iar la fi de cunoștințele acumulate si începi să gândești sau sa acționezi sistematic, ca un profesionist! Toată stima, respectul si admiratia mea! Recomand cu drag!
Marius L
Marius L2 ani în urmă
Un profesionist desavarsit si un om dedicat, care te induma cu blandete in tot ceea ce ai nevoie. Un om deosebit care da din cunosterea lui cu mare daruire si celorlati, pentru ca fiecare in parte sa poata evolua . Recomand cu incredere, atat cursurile cat si consultanta!
Mihaela Jeler
Mihaela Jeler2 ani în urmă
Il recomand cu drag pe Catalin oricarei persoane care vrea sa isi echilibreze energiile in locuinta, birou sau oricare alt spatiu. Are la el intotdeauna informatiile si experienta necesara pentru a invata un novice tainele feng shui-ului, iar sfaturile lui au efect extraordinar de vizibil si folositor. Vorba lui, un feng shui bine facut nici nu se observa, dar un feng shui bine facut ne ajuta sa ne atingem prioritatile si obiectivele in viata!
Gabriela Fagetan
Gabriela Fagetan2 ani în urmă
Un domeniu spiritual și totuși cu atât de multe consecințe practice, concrete în toate domeniile vieții.
A fost o plăcere să particip la cursuri.
Recomand .
Cristina Craciunas
Cristina Craciunas2 ani în urmă
A fost o experiența uimitoare! Am găsit răspunsuri, am aflat lucruri noi despre mine, dar au fost evidențiate și lucruri pe care le intuiam, dar nu am avut curaj sa le punctez. Voi reveni cu siguranța la o alta ședința!
Mirela Maria Botezatu
Mirela Maria Botezatu2 ani în urmă
Am beneficiat de consultatia Ba Zi și Qi men prin intermediul cărora am accesat puterea interioara și potențialele latente.
Mulțumesc! Recomand, cu încredere!
Mihaela Dinita
Mihaela Dinita2 ani în urmă
Recomand ! Vrei sa te cunosti pe tine, vrei sa sti cum sa iti rezolvi problemele de orice natura, recomand sa apelezi la Catalin!
Nu iti va rezolva el problemele dar cu siguranta te va invata cum sa iti rezolvi tu problemele prin metode atat de simple.
Locații recomandate