/Cluj/Agentie imobiliara

Tara Imobiliare

Strada Regele Ferdinand 29, Cluj-Napoca 400110, România

Tara Imobiliare
Agentie imobiliara
3.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+39 Cluj-Napoca, România
+40 757 557 221
tara-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Avram
Alina Avram2 ani în urmă
Tot olx-ul e plin de anunțuri false, expirate postate de către ei.
Kyla Stein
Kyla Stein2 ani în urmă
Din pacate am ajuns sa interactionez cu aceasta "agentie"

Dupa 2 saptamani si zeci de apeluri (pentru ca au apartamente bune in portofoliu), am ajuns sa vorbesc de cateva ori cu ei.

Pot sa spun ca sunt: grabiti, incompetenti si gasesc scuze pentru orice.

Secretara cu care am vorbit la telefon mi-a explicat foarte calm: ei nu atat presteaza servicii catre clienti (cumparatori) cat vand informatiile despre apartament si proprietar. Deci nu va asteptati sa va ofere servicii.
Biscuite Delicios
Biscuite Delicios2 ani în urmă
Nu recomand aceasta agenti, agentii pe care ii are aceasta companie, sunt vai steaua lor, abia stiu ceva din profesia lor
Cosmin Bratu
Cosmin Bratu2 ani în urmă
Nu gasesc antonimul potrivit pentru cuvântul recomand, deci dati skip acestei agentii. Experiența cu această agenție m-a costat o deplasare din străinătate, onorariu avocat privat, procuri facute inutil, zile neplătite la locul de munca. Plus stresul, timpul si energia consumate de-a lungul celor două luni de asa zisă "colaborare" impusă prin promisiuni "profesioniste". Mentionez ca suntem o familie cu trei copii si toti membrii familiei am resimțit acest stres. Gust amar, minciuni, tristețe, nemulțumire, dezamăgire, discuții zilnice. Le doresc sa nu se bucure de comisionul încasat prin tertipuri de tip "marketing modern". În plus "dragalasenia", părul blond si politețea agenților imobiliari, afisate la prima intalnire, se transformă intr-un "monstru specialist" cu gura mare iar clientul nu apucă să se dezmeticeasca. "Dezmeticirea" se produce in fata notarului cand deja exista costuri suplimentare iar "monstrul specialist" are in continuare gura mare si nu isi asuma nimic. Cel puțin ne-am dezmeticit, din pacate pe banii nostri. Vorbesc din realitatea trăită! O astfel de recenzie are in spate un istoric derulat pe parcursul a două luni. Aceasta colaborare se poate compara cu un "atac" emoțional si financiar. Consider că această recenzie contine prea mult bun simț față de realitatea "colaborării" cu agenția Tara. Sper doar sa putem lăsa loc de bună ziua in relatia cu cumpărătorul, cumpărător care a avut si el parte de "monstrul specialist" blond și neasumat. Deci, skip.
Mihaela Bratu
Mihaela Bratu2 ani în urmă
Dacă aș fi citit aceste recenzii, nu as fi colaborat niciodată cu această agenție. Este adevarat ca reprezentanții acestei agenții cloneaza anunțurile vânzătorilor fără acordul acestora și omit informatii relevante. Comportamentul este de tip "harababură " și nu informează corect cumpărătorii. Nu își asumă ce vorbesc, nu notează specificațiile comunicate de vânzător, folosindu-se de buna credință a vânzătorilor și cumpărătorilor.De asemenea, fac promisiuni de negociere in numele cumpărătorului, promisiuni despre care cumpărătorul nu stie. Personal am trecut printr-o tranzacție in care și eu( în calitate de vânzător) și cumpărătorul am fost înșelați informațional de către reprezentanții agenției, aflând acest lucru in față notarului. Nici vorbă de profesionalism! Totul este de fațadă, o spoială artificială!Si totuși această agenție "este pe piață "!
Alina Maces
Alina Maces2 ani în urmă
Am avut "placerea" de a lucra cu aceasta agentie plina de incompetenti si agenti nepregatiti din punct de vedere profesional. Am specificat ce fel de imobil imi doresc, in schimb mi s-a aratat mereu cu totul altceva. Totodata au fost foarte insistenti sa cumpar ceea ce isi doresc ei sa cumpar,nu ceea ce imi doream eu asa ca sper ca, cu parere de rau, niciodata sa nu mai am de-aface cu aceasta agentie.
AJ
AJ2 ani în urmă
V-as denunță undeva, daca as știi unde. E plin OLX-ul de anunțuri fictive de vânzări de apartamente prin voi. Strategie ieftina sa tina portofoliul bogat in oferte, ce contează că nu mai sunt de actualitate.
Razvan Andrei
Razvan Andrei2 ani în urmă
Vorbesc cu agentul imobiliar, sunt interesat sa vizionez 3 apartamente.... ne intalnim la ora stabilita si angentul imi spune atunci ca apartamentul pentru ca vorbisem initial si fata de care prezentam cel mai mult interes( care era si cel mai ieftin) nu mai e disponibil ba din cauza ca proprietarii nu mai vor sa il vanda, ba din cauza ca nu mai raspund la telefon, incerca in schimb sa iti bage pe gat alte oferte pe care le au( mai scumpe evident) . Bun, alt apartament fata de care eram interesat l-au scumpit brusc din momentul in care am vorbit si pana cand ne-am intalnit, cu 3000€. Te pune inainte sa completezi ceva conventie si insista la modul exagerat sa iti lasi masina la Lidl si sa te duca ei cu masina lor, de ce? Nu inteleg.... Nu recomand, timp pierdut.
Locații recomandate