/Cluj/Agentie imobiliara

RBC Imobiliare

Strada Livezii 47, Cluj-Napoca 400139, România

RBC Imobiliare
Agentie imobiliara
4.5
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM3+PP Cluj-Napoca, România
+40 364 147 538
rbcimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iliescu Emanuel
Iliescu Emanuel2 ani în urmă
O agentie cu angajati la un nivel maxim de profesionalism, extrem de amabili si saritori si de un real ajutor cand ai nevoie de indrumari intr-o locatie necunoscuta. O experienta "ca afara", in mod cert o pkacere de a lucra cu voi. Va multumesc
Olivia Perse
Olivia Perse2 ani în urmă
Am închiriat de o zi un apartament în orașul Cluj Napoca cu ajutorul celor de la RBC Imobiliare, am primit un ajutor foarte mare din partea dumnealor. Nu cunosc orașul și în afară de strada principala Avram Iancu și câteva clinici a cărei pacientă am fost nu cunosc cartiere. Cu ajutorul doamnelor Anca Filip și Dorina am găsit un apartament foarte frumos, foarte modern care se potrivește unor studenți într-o zonă foarte frumoasa și liniștită. Recomand cu încredere această a agenție imobiliara pentru profesionalism și atenția acordată.
Andreea Rotaru
Andreea Rotaru2 ani în urmă
Recomand cu încredere agenția dată, am rămas mulțumită de serviciile oferite. Am fost ajutați de doamna Dorina David, care a dat dovada de profesionalism, energie pozitiva și responsabilitate .👍🏽👍🏽👍🏽
Nicolae-Florin COFARU
Nicolae-Florin COFARU2 ani în urmă
Am inchiriat un apartment in Cluj Napoca prin intermediul RBC Imobilare Cluj. Domnul Robert reprezentatul RBC care s-a ocupat de noi a dat dovada de profesionalism, promtitudine si multa amabilitate. Ne-a inteles necesitatile si ne-a furnizat cele mai bune recomandari si sfaturi. Recomandam cu caldura apelarea la RBC Imobiliare pentru astfel de intermedieri.
Mihai Mateiu
Mihai Mateiu2 ani în urmă
Am lucrat cu RBC Imobiliare în mai multe contexte, atât profesionale cât și private. Abordarea lor e una extrem de profesionistă, eficientă, generoasă (pe parte de consiliere și disponibilitate) și neintruzivă. Mult mai mult decât te aștepți de obicei de la o colaborare în acest domeniu, iar asta e o surpriză extrem de plăcută.
Florina pop
Florina pop2 ani în urmă
O experienta minunata, o doamna agenta cu adevarat profesionista, competenta si cu experienta, care are intelege ce isi doresc clientii si are intotdeauna un sfat bun, totul a decurs perfect si fara stres. Multumesc si succes in continuare!
Ionescu Marius
Ionescu Marius2 ani în urmă
Recomand. Am avut o colaborare fara probleme la un apartament inchiriat pe un an de zile.
Ioana But
Ioana But2 ani în urmă
Am avut o proprietate de inchiriat, evident am fost apelata de toate agentiile imobiliare din Cluj si nu am acceptat decat o eventuala promovare directa a agentului deoarece nu vad cum altfel poti ajuta realmente clientul (copiatul pozelor si punerea lor pe x terte site-uri nu cred ca e un plus valoare adus proprietarilor).
Singurul agent din acest oras care a inteles acest lucru si a revenit constant, profesionist si cu ceva concret a fost Dorina de la RBC, care nu doar ca a gasit chiriasii din prima incercare, dar si-a luat timp sa ne aduca pe toti la un punct in care sa fim cu totii satisfacuti cu rezultatul negocierii.
Dorina, apreciez mult profesionalismul si dedicarea ta, dar mai ales latura ta umana. Multumesc si iti doresc mult succes!
Locații recomandate