/Bucuresti/Agentie imobiliara

Best Expert Imobiliare

str, Drumul Gura Crivățului 4-22, București 032602, România

Best Expert Imobiliare
Agentie imobiliara
4.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C57Q+4R București, România
+40 741 531 808
bestexpertimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana-Maria Savin
Ana-Maria Savin2 ani în urmă
Am colaborat excelent cu agenția Best Expert Imobiliare unde am primit atât consiliere pentru găsirea apartamentului dorit cât și sprijin pentru găsirea unei soluții de finanțare.
Profesionism și implicare
Recomand
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Am avut placerea sa colaborăm cu această agenție, și să concretizăm dorințele noastre intr-un timp foarte scurt. Valentin Preda, a fost agentul nostru ce ne-a pus la dispoziție toate detaliile,amabilitatea si disponibilitatea lui. O colaborare extraordinară. Recomand !
Ionela Calin
Ionela Calin3 ani în urmă
Recomand Valentin Preda. Timp de o săptămâna s-a plimbat cu mine la vizionari, câteodată mergând și de 2-3 ori la același apartament, asta pana cand am ales varianta cea mai buna pentru mine. A dat dovada de multă răbdare, intelegere și mai ales profesionalism. Cu siguranța o sa recomand mai departe.
Loredana Dragut
Loredana Dragut3 ani în urmă
Il recomand din tot sufletul pe Valentin Preda. In 2 zile ne-am gasit locuinta perfecta pt noi ! Are rabdare, ofera informatii, nu pune presiune, se raporteaza la bugetul fiecaruia, filtreaza foarte bine informatiile. Inca o data, il recomand!
Ana Maria Toader
Ana Maria Toader3 ani în urmă
Eu am lucrat cu Valentin Preda care a dat dovada de mult profesionalism si de foarte multa rabdare cu mine. M-a ajutat sa imi gasesc apartament si mi-a oferit toate detaliile necesare mai ales ca am avut multe întrebari si a mers de multe ori cu mine ca sa vad acelasi apartament. Il recomand.
Asigurari rapide
Asigurari rapide2 ani în urmă
O experiență plăcută cu cei de la bestexpert ,concretizandu-se prin achiziția unui apartament.
Service Team
Service Team2 ani în urmă
Meticulosi si organizati, prin ei am reusit sa gasesc apartamentul mult visat.
Va Multumesc!!!
Branzia liviu
Branzia liviu2 ani în urmă
Dezamăgit de neseriozitatea lui Bogdan Popescu care ne-a chemat la vizionare pe întuneric, în bloc construit la rosu, pentru a încerca să văd ceva cu ajutorul blitz-ului de la telefon. După ce a realizat ca a ales gresit momentul vizionarii, ne-a promis ca revine a doua zi cu un telefon pentru o vizionare pe lumina și nu am mai auzit de atunci de el.
Locații recomandate