/Bucuresti/Agentie imobiliara

Agentii Imobiliare

Splaiul Independenței 1, București 040011, România

Agentii Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
406 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H2+98 București, România
+40 720 762 675
kingimobiliare.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Agentii Imobiliare
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Laura toporam
Laura toporam159 zile în urmă
Mulțumesc pentru respectul oferit in serviciile prestate.
Siguranța, promptitudine si profesionalism sunt cuvintele pe care le pot folosi la adresa echipei King Imobiliare, cât si agentului Angelo cu care am colaborat pentru găsirea imobilului conform cerințelor mele.
Ma bucura enorm ca siguranța clientului este pusă pe primul loc de către aceasta echipa. Comisionul achitat are garanție, iar eu din experiența mea, va mulțumesc ca ați demonstrat si faptic, nu doar la nivel declarativ.
Va mulțumesc.
Mihai Ionut Alexandru
Mihai Ionut Alexandru220 zile în urmă
Neseriosi. Nu isi respecta conventiile, nu sunt atenti la nevoile clientilor. Nu isi asuma responsabilitatea pentru proprii angajati, sau pentru actiunile lor. Incercati sa ii evitati. Par profesionisti pana cand isi primesc comisionul si dupa aceea nu va mai intelegi cu ei. Aveti grija la conventii si fiti pregatiti sa ii dati in judecata, ca altfel nu rezolvati nimic.

----------------------
Detalii suplimentare: Am o conventie de inchiriere cu voi, in care este stipulat faptul ca daca in 14 zile de la notificare, nu gasim alt chirias, ar trebui sa returnati comisionul. Termenul a fost depasit. Anuntul nu a fost promovat corespunzator de la prima notificare, iar acum agentul si supervizorul imi spun ca nu se restituie nimic, ca ei nu recunosc conventia semnata anterior, ca sunt clauzele abuzive si asa mai departe. Mereu scuze si motive, se deviaza de la subiect. Ca fapt concret, a trecut aproape 1 luna de atunci, si eu nu am avut nici o vizionare si nici nu mi s-a restituit comisionul. Transparerenta? Dupa ca au trecut 14 zile de la notificare, si nu am primit nici un telefon de la voi, am sunat inapoi, si toata lumea se facea ca nu ma cunoaste.. Sa fiu eu un caz singular? Poate.. dar ma indoiesc ca ajungeti des in situatia in care trebuie sa reveniti asupra conventiilor, de asta si cred ca nu se reflecta atitudinea voastra in rating-ul de aici.
Loredana Pielmus
Loredana Pielmus2 ani în urmă
Am colaborat cu agenta Serban Mara in vederea inchirierii unui apartament in Bucuresti. Aceasta a dat dovada de profesionalism si responsabilitate, amabilitate si bune abilitati de comunicare, a facut tot ce a tinut de ea pentru a gasi cel mai bun apartament care sa fie conform criteriilor mele, a manifestat flexibilitate si disponibilitate venind la vizionare duminica dupa-amiaza, fiind, totodata, foarte bine informata despre oferta pe care o prezenta.
A fost o colaborare buna si o experienta pozitiva. Recomand firma King Imobiliare si pe agenta Serban Mara si cu siguranta voi apela la serviciile sale ori de cate ori voi mai avea nevoie!
Gebaila roxana
Gebaila roxana2 ani în urmă
O agentie care pune anunturi false. Au preluat pozele de la anuntul meu de acum aproape 1 an, le-au scos din baza de date si au pus un anunt fals ca si cand as vrea din nou sa inchiriez apartamentul in conditiile in care nu mai este de actualitate.

Cand am sunat sa ii intreb de anunt o domnisoara mi-a cominicat ca ma va suna agentul….
Iuliana Eleftheriou
Iuliana Eleftheriou2 ani în urmă
Profesionalism! Numai mulțumiri, în special Andreei Tugui, care a dat dovadă de profesionalism, o bună comunicare și cu încheierea unui contract. Toate astea la o distanță de 600km și duminică fiind... Mulțumesc mult, Andreea Tugui!
Bianca Maria Comirdici
Bianca Maria Comirdici2 ani în urmă
Ii mulțumesc domnului Costin Teodoriuc pt seriozitatea de care a dat dovadă, m-a ajutat cu vizionările, a mers împreună cu mine și totul a decurs bine! Comunicare excelentă, promptitudine si profesionalism!
Nelia Alkan
Nelia Alkan2 ani în urmă
Buna ziua, am colaborat cu Vasile Dan pentru gasirea unei locuinte pentru familia noastra. A fost prompt si serios, raspunzand imediat solicitărilor noastre. Am gasit locuinta potrivita si abia astept sa ne mutam. Mult succes in continuare. Il recomand!
Oana Gheorghiu
Oana Gheorghiu2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Theodor in vederea închirierii unui apartament, dumnealui a dat dovada de profesionalism.
A fost punctual și foarte politicos.
Fiind la începutul carierei ii urez mult succes!
Locații recomandate