/Bucuresti/Agentie imobiliara

HAUSBURG CONSULT

Strada Foișorului 107, București 031176, România

HAUSBURG CONSULT
Agentie imobiliara
4.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48F+H4 București, România
+40 775 536 456
hausburg-consult.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jenny Soprana
Jenny Soprana2 ani în urmă
O agentie care se respecta si isi respecta clientii. S-au ocupat de tranzactie in cel mai profesionist mod. Felicitari!
Mihai moiceanu
Mihai moiceanu2 ani în urmă
Profesionalism, competenta, amabilitate, proptitudine si lista ar putea continua. E o bucurie sa intalnesti astfel de oameni. Va multumesc!
Mirela Pantazi
Mirela Pantazi2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta, am finalizat impreuna un proiect foarte important pentru noi si totul a fost la superlativ! Cunosc piata in cel mai profesionist mod, inteleg nevoile clientului si se adapteaza la ele, formuleaza numai recomandari bazate pe argumente solide si oneste. I-am recomandat si ii recomand in continuare, merita.
Mihaela Stoica
Mihaela Stoica2 ani în urmă
Am lucrat cu doamnele de la aceasta agenție pentru cumpărarea unui apartament. Doamnele și-au făcut treaba, dar nu pana la capăt. După vizionarea apartamentului doamna de la agenție ne-a comunicat faptul ca propietarul apartamentului deține toate documentele necesare vânzării și nu o sa fim nevoiți sa așteptăm mult timp, ulterior ne-am intalnit pentru semnarea unor acte iar in acel moment am aflat ca propietarul mai are nevoie de ceva timp pentru a scoate toate actele. Am trecut peste deoarece doream apartamentul chiar dacă ne-ar fi placut sa fim înștiințați înainte de acest lucru.
Am reușit intr-un final sa cumpărăm apartamentul și sa semnam actele, mai aveam nevoie doar de intabularea finala, de care Dna Andreea Sârbu a spus ca o sa se ocupe (ceea ce era normal având in vedere ca intra in atribuțiile dânsei, încasase deja comisionul) spunând ca le cunoaște foarte bine pe doamnele de la biroul notarial.
Au trecut aproape 2 luni și intabularea nu mai ieșea, Dna Andreea Sârbu ne tot asigura ca totul este ok și ca va ieși, trebuia doar ca “prietenele” dânsei de la biroul notarial sa ia legătura cu banca pentru a face acest act. A mai trecut încă o luna de zile pana când am fost sunați sa mergem la biroul dânsei pentru a ridica actul, când am ajuns acolo, SURPRIZA, nu era documentul final, era doar o intabulare in care apartamentul nostru era încă in proprietatea băncii. Doamna ne spunea sa stam liniștiti, ca este pandemie și tot felul de scuze (dădea vina pe fostul Propietar, sau pe directoarea băncii )
In concluzie, am reușit sa rezolvam problema intabulării tot pe nervii și timpul nostru. Am luat legătura cu fostul Propietar, acesta ne-a dat datele de contact de la banca, apoi dansul a găsit alt birou notarial și problema s-a rezolvat in maxim o săptămâna, era nevoie doar de voința.
Pe lângă aceast lucru, vorbisem cu colega doamne Andreea Sârbu sa ne ajute (contra cost) cu închirierea apartamentului, aceasta a acceptat, chiar a spus ca de-obicei nu fac Inchirieri dar “pentru prieteni”, oricând. Nu a mai dat niciun semn de viața apoi.
Nu recomand deoarece nu îți prezintă situația reala și vor sa te prindă și sa încaseze comisionul, nu sunt Profesioniste doamnele!
Radu robu
Radu robu2 ani în urmă
Firma a intermediat vînzare de apartament care avea în derulare prima casă.

Interacțiunea a fost de maxim ajutor:
* precizarea clar și completă a pașilor care trebuiau parcurși și de către vînzător și de către cumpărător
* sesizarea din timp a greșelilor din partea terților ( bancă, finanțe, amiguități în cvc )
* sfaturi practice, intermedieri, contacte.
* atitudine prietenoasă

Recomand 101% fără ezitare.
Loredana Cristina
Loredana Cristina2 ani în urmă
O echipa minunata. Totul a decurs nesperat de bine. S-au ocupat de toate detaliile, de la inceput, pana la finalul tranzactiei. Felicitari!
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
"Cautam colege, doamne cu varsta intre 35 si 55 de ani, pentru a lucra alaturi de noi ca si consultant / agent imobiliar." Felicitari pentru discriminare.
Diana mihaela
Diana mihaela2 ani în urmă
Am colaborat foarte bine si am reusit sa achizitionez apartamentul mult dorit. Ii multumesc doamnei Andreea ptr sprijin si profesionalism, dar si intelegere.
Locații recomandate