/Bucuresti/Agentie imobiliara

GENERAL SERVICE 2000 S.R.L.

Sos. Panduri, 35, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti, 050655, București 061344, România

GENERAL SERVICE 2000 S.R.L.
Agentie imobiliara
4.5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G8+PR București, România
+40 725 500 700
generalservice2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Polozache Laura
Polozache Laura2 ani în urmă
Firma care o recomand cu incredere foarte multumita
Ionut Trasca
Ionut Trasca5 ani în urmă
Totul a decurs conform celor stabilite anterior iar documentele au fost emise intr-un timp scurt. Comisioanele sunt decente, chiar ieftine comparativ cu cele practicate pe piata. Sotia a fost placut surprinsa sa gaseasca o cutie de bomboane in sufragerie drept "cadou de casa noua" din partea agentiei !

Recomand cu incredere tuturor ! 🔝🔝🔝
HEDICOM IMPEX
HEDICOM IMPEX5 ani în urmă
HOȚI JEGOȘI CU ACTE ! ! COMISIOANE DE NESIMȚIȚI. OAMENI DE ULTIMA SPEȚĂ PUȘI CA HIENELE PE TINE.. PUTINA MUNCA SI MULT TUPEU . Când cereti comisioanele de la 500 de euro în sus, mai dați va și silința Eu am găsit anunt pe net
eu am sunat , eu am negociat cu proprietarul, nu voi haimanele .. Angajatul Ionel, mai ca ii venea sa ne înjure când puneam întrebări, când îl deranjam.. Anca Florentina Ghiță Se vede ca esti făcută ptr asa ceva,știi cum sa faci omul din CUVINTE și sa te scoți victima.. Ești o femeie de doi bani, obișnuită sa facă rău..sper ca de banii aia 2850 de lei sa îți iei lumânări. Dacă aveai dreptate nu ma durea de bani dar nu ai avut . Am fost trași pe sfoara și de voi și de proprietar.. O sa scriu pe unde apuc despre voi asa frumos . MĂCAR SA VA OCOLEASCĂ CLIENȚII.. VOI FACETI ROMÂNIA SA FIE JEGOASA
Exact Value Project
Exact Value Project5 ani în urmă
In activitatea noastra de evaluare, colaborarea stransa cu partenerii din activitatile conexe este imperios necesara. In decursul anilor, am avut placerea de a colabora indeaproape cu aceasta echipa si o recomand cu incredere.
Teodor Ciobotaru
Teodor Ciobotaru5 ani în urmă
Cu un istoric al colaborarii de peste 10 ani, pot spune ca sunt prima mea optiune in materia intermedierii imobiliare, sau a consultantei din domeniul tranzactiilor imobiliare. Imi doresc a fi mai multi cei care sa se ridice, cel putin acelasi nivel, cu ei. Va multumesc!
Denizz Duna
Denizz Duna5 ani în urmă
Nu colaborați cu ei! Sunt niște oameni acrii, flegmatici și aroganți care lucrează in scârbă fiind interesați doar sa va ia banii, . Nu sa și plecați mulțumiti.. Comisioane mari ptr mai nimic.
Mihaela Neagu
Mihaela Neagu5 ani în urmă
O agentie de incredere pe care o recomand oricui vrea sa beneficieze de servicii si consultanta rapida in domeniul tranzactiilor imobiliare.
Alexandra Ambrose
Alexandra Ambrose5 ani în urmă
Foarte multumita, am inchiriat cu succes 2 apartamente. Profesionalism si de incredere, recomand!
Locații recomandate