/Bucuresti/Agentie imobiliara

Happy Home Imobiliare

Bulevardul Nicolae Bălcescu 5 bloc Dunarea 1, București 030167, România

Happy Home Imobiliare
Agentie imobiliara
5
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P2+PG București, România
+40 761 393 936
hh-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 12–16
Scrie o recenzie
Andrei Lazar
Andrei Lazar2 ani în urmă
Eugen de la Happy Home Imobiliare a avut grijă de mine pe tot parcursul procesului de căutare a apartamentului meu. Eram foarte îngrijorată în legătură cu închirierea primului meu apartament, dar Eugen a făcut ca experiența mea să fie foarte ușoară și directă, a ascultat tot ce am spus că vreau și mi-a găsit un apartament extraordinar!

A fost foarte profesionist, prietenoas și extrem de răbdătoar cu mine și a făcut tot posibilul pentru a se asigura că proprietatea mi se potrivește.
Sunt extrem de mulțumit de agenția Happy Home Imobiliare - Servicii excelente și apartamente minunate 😊
Adi58 Stanescu
Adi58 Stanescu2 ani în urmă
Cea mai bună companie imobiliară cu care am avut de-a face vreodată. Foarte bucuros să recomand Happy Home Imobiliare. Profesionalism, dedicare și corectitudine, ceea ce este cel mai important lucru, iar în afară de asta, fac o treabă excelentă.
O experiență foarte bună!
Miruna Apostol
Miruna Apostol2 ani în urmă
Am achizitionat un apartament prin Happy Home, o agentie cu un personal foarte bine pregatit.
Eugen este o persoana entuziasta si un adevarat profesionist care stie sa asculte si vine in intampinarea clientului. Este mereu pregatit si este o persoana pe care te poti baza si care va veni mereu cu o solutie/ sugestie
Datorita lui am reusit in doar o luna sa cumparam un super apartament
Vazut, placut, cumparat gratie lui Eugen 😊

Recomandam cu toata increderea agentia Happy Home
Alina Dijmarescu
Alina Dijmarescu2 ani în urmă
Datorită domnului Eugen Stanciu, eu si prietenul meu ne-am gasit apartamentul care ne-a îndeplinit toate dorințele, a fost foarte profi si a fost foarte implicat in tot procesul. El a fost primul care ne a apus ca acel apartament este pentru noi, chiar înainte ca noi sa stim. Si a avut dreptate. Ii multumim si simt ca vom avea o colaborare foarte frumoasa! ❤️
Alexandru Filipenco
Alexandru Filipenco2 ani în urmă
Am reușit sa găsesc apartamentul dorit cu ajutorul celor de la Happy Home Imobiliare. Am fost mulțumit și de agentul imobiliar Adrian Dumitru.
Andreea Raicu
Andreea Raicu2 ani în urmă
Am rămas impresionată de cum a abordat agentul imobiliar situația dintre client (potențial chiriaș) și proprietar. Pot sa spun că agentul respectiv chiar și-a făcut treaba. A știut cum să medieze situația și să ajute ambele părți, eu fiind potențialul chiriaș. De asemenea, a venit cu multe oferte de apartamente care erau conform cerințelor mele și am putut sa aleg unul care era disponibil de vizionat chiar în acea zi in care am vorbit pentru prima data.
Recomand această agenție cu drag!
Liviu-Emanuel Lazarescu
Liviu-Emanuel Lazarescu2 ani în urmă
Domnul Eugen Stanciu este o persoana entuziasta, serioasa, corecta, profesionista, dedicata si prietenoasa. Este preocupat de a vedea care sunt nevoile clientilor sai si a veni in intampinarea lor cu solutiile cele mai potrivite.
Am apelat la serviciile sale pentru ca agentia sa avea 5 stele pe Google Maps. Ofera toata gama de servicii de real estate, inclusiv property management. Dupa finalizarea unei tranzactii cu ajutorul sau pot confirma ca intr-adevar ofera servicii de 5 stele. Il recomand cu caldura!
Maria Ruxandra
Maria Ruxandra2 ani în urmă
Aceasta companie a dat dovada de foarte mult profesionalism și dedicare! Am apreciat foarte mult modul cum am comunicat cu Eugen și faptul ca tot procesul a fost in totalitate transparent. Recomand!
Locații recomandate