/Bucuresti/Agentie imobiliara

Agentie imobiliara RE/MAX Anteea Bucuresti

Șoseaua Nordului 96F parter, București 014104, România

Agentie imobiliara RE/MAX Anteea Bucuresti
Agentie imobiliara
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MQ+FJ București, România
+40 21 311 0689
remax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea iagar
Andreea iagar2 ani în urmă
Am colaborat cu Sorana Kremer pentru achiziția unui imobil și nu regretam; a dat dovada de profesionalism și ținem sa ii multumim pt ca a avut răbdare sa ne raspunda la întrebările pe care i le-am adresat in tot acest proces.
Pe viitor, dacă vom mai avea nevoie, cu siguranța nu vom zita sa o contactam.
Alexandra Cionca
Alexandra Cionca2 ani în urmă
Ana-Maria Cioae-Lungu
Ana-Maria Cioae-Lungu2 ani în urmă
Florina Popa
Florina Popa2 ani în urmă
Am colaborat cu Sorana pentru cea mai importanta achitizie imobiliara pentru mine pana acum (si au fost cateva, stiu despre ce vorbesc) si experienta a fost la superlativ din multe puncte de vedere: promptitudina, bogatia de informatii clare, bine documentate, care reflecta realitatea, atitudinea profi, dar si calda, care m-au mentinut in zona de confort, dedicarea cu care s-a implicat in alinierea fiecarui detaliu, comunicarea foarte stransa. Un om care sfinteste locul cu adevarat. Multumesc, Sorana!
HAO HAO
HAO HAO2 ani în urmă
Nu raspund la telefon sau mesaje.Neseriosi. Nu recomand.
SBK Technology&Design
SBK Technology&Design2 ani în urmă
(Tradus de Google) Le-am sunat pentru a mă ajuta să închiriez o proprietate industrială de mare valoare pe care am încercat să o închiriez printr-o altă agenție pentru mai mult de un an. Au fost mai mult decât profesioniști și au închiriat-o înainte de a fi listate chiar.
Experienta foarte buna!

(Original)
I called them in order to help me to rent a high value industrial property that I tried to rent trough some other agency for more then a year. They were more then professional and they rent it before they listed even.
Very good experiece!
Virgil Florea
Virgil Florea2 ani în urmă
(Tradus de Google) I-am chemat să lase un loc prin ei, persoana cu care trebuia să vorbesc nu se afla, așa că am fost sigur că cineva mă va suna înapoi. Încă așteaptă ... probabil că nu au nevoie de afacerea atât de gravă ...

(Original)
Called them to let a place through them, the person I needed to speak with was not in so I was assured that someone would call me back. Still waiting... they probably do not need the business that badly...
Vasile dan andrei
Vasile dan andrei2 ani în urmă
Locații recomandate